reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

A mi się podoba ta co pokazała maniulka i to właśnie w tym szarym kolorze.Tylko to już sukienka na takie wyjście jak wesele itp.

Ostatnia edycja:
reklama
Ta sukienka z mothercare ładna, ale jak dla mnie na jedną okazję, za droga... chociaż może jakby miała córcie, to nie patrzyłabym na ceny ;p
podobają mi się jeszcze ta NOWA ELEGANCKASUKIENKA EARLY DAYS NA 18-24 MIES (1209424460) - Aukcje internetowe Allegro
a tą bym wzięła nawet jakbym nie miała okazji, bo uwielbiam turkusy :D cukierkowa sukienka_Monsoon_ grochy _12-18 m_ nowa (1207580172) - Aukcje internetowe Allegro

a w październiku jak znajdę wolny weekend to jadę znów na zakupy do anglii, oby się tylko udało ;] a jak nie to może pojadę w końcu do schwedt :D

Ostatnia edycja:
ta z mothercare bo jest cudna bije wszystkie tu na głowe, śliczny fason, ma klasę i nipowtarzlny styl ciekwe czy u nas są te fasony musze się przejśc zobaczyć i ciekawe ile u nas kosztuję?? Tatus pewnie bedzie się chciał pochwalic córa bo wesele w jego rodzinie to pewnie zasponsoruję. A jak u nas nie będzie to poprosze MR lub Evelcie może mi kupią w Anglii

Ivaz ta co za mała jest po prostu cudna,normalnie zakochałam się w niej :-)i ta z mathercary tez jest cudowna,chyba najładniejsza
A ta reszta sukienek sa piekne tylko jak dla mnie takie jak do biura,a to wesele mała dziewczynka powinno być małą dziewczynką,jak pamiętam siebie(mi szyła krawcowa)to zawsze na weselach byłam cukiereczkiem może nie koniecznie różową landrynką ale sukieneczki wesołe z życiem a te wszystkie jakies takie smutne są te princeski,takie szare naprawdę cięzko coś by mi było wybrać na allegro

Maniulka ja nie lubie jak dziewczynka wygląda jak cukiereczek, nie przepadam za różem, tiulami, to po prostu nie mój styl bardziej mi sie podobaja kolory stonowane

Ivaz no właśnie dlatego ciężko coś doradzić,ja znowu może nie przepadam za tiulami,róż lubię:)-p)ale raczej wybieram kolorowe ciuszki,lubię takie wesołe,żywe kolorki ale taka masa sukienek pewnie coś wybierzesz,a ta co Zosia miała na chrzcinach,jej ona cudna była no ale kolejna impreza w tej samek kiecce nie wypada :rofl2:

reklama
Maniulka tamta to letnia sukienka a wesele w październiku wiec nie bardzo się nadaje, ale mamy jeszcze czas to coś znajdę, a najlepiej chciałabym zostawić Zochę u siostry bo z dziećmi to żadna zabawa, i my się nie pobawimy a i dziecko się namęczy, tak naparwde to babcia z dziadkiem sie uparli zeby ją zabrać, bo ja wcale takiej potrzeby nie mam

Do góry