reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Agnesia pewnie dlatego zeby nie wypłukac tego impregnatu, z reszta na metce jest napisane zeby przy praniu nie uzywac płynu do płukania i zalecaja prac w pralce w 40 st nie wirowac
Eve ty tez ma kombinezon Tchibo?

ja swojego jeszcze nie prałam, bo jest nowy, za rok na pewno też będziemy mieć kombinezon Tchibo, nie dość że fajny to jeszcze niedrogi ;] po co mam płacić 300zł za kombinezon, na syberii nie mieszkamy i Tchibo wydaje mi się wystarczający ;] no chyba że zima nas zaskoczy ;p

Ivaz nie czytałam jeszcze metek ;p na razie przymierzałam go Kubie kilka razy, ślicznie w nim wygląda :D

A ja wam proponuje przejsc się do sklepu DYSKOBOL to chyba sieciowy sklep tam kupicie specjalny płyn do prania tych kombinezonów,tutaj w Norwegi tylko takich się używa i wtedy żadna woda nie wsiąknie w niego,na materiale zbieraja się krople wody które można normalnie strzepnąć reką,po praniu w zwykłym proszku czy płynie do prania materiał z którego sa wykonane po prostu traci swoja wartosć i jest jak zwykły ortalion,zaraz spróbuje znalesć ten płyn i pokazać wam

Ostatnia edycja:
Polecam bo mam wypróbowane,a do butów mamy takie coś w sprayu wygodne w użyciu tutaj bez takich kosmetyków byśmy umarli zanim ja tu przyjechałam to jesienią padało bez przerwy 90 dni :szok::szok::szok:no mnie jeszcze się nie trafiło tyle jak tu jestem ale generalnie nigdy nie widziałm tyle deszczu :-D:-D:-D

reklama
Do góry