reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Nic nie stoi na przeszkodzie kupić kombinezon i kurtkę :tak:
My mamy kombinezon i kurtkę też mamy taką jak Ty Iwona podawałaś tylko wiesz jaką z tymi kwiatkami haftowanymi jeszcze :tak: i inny kolor. Ona bardzo ładnie na dziecku leży.
A ten komplecik czapka i rekawiczki to jaki to rozmiar, bardzo mi się podoba a właściwie to nie kupiłam jeszcze czapki nowej.

ps. Mnie sie nowy kombinezon Tschibo podoba.

reklama
Eve ta czapka z szalikiem to rozmiar 1-2 lata. Ja dla Marysi też mam taki komplet i tą kurtke( pisałam już kiedyś).Ponieważ te czapki używane sprzedają sie za ok 100 zł a często ponad to jak ktos wystawił na allegro komplet (kurtka i czapka) za 120 to od razu kupiłam.Natomiast moja siostra wiedziała że tego szukam i kupiła mi taki zestaw od koleżanki(trochę drożej).Pieniądze musiałam oddać bo przecież nie zostawie tego siostrze i nie powiem że już nie chcę.Porobiłam zdjecia i chce wystawić na allegro bo te ubrania ida jak ciepłe bułeczki :)Ale wiecie jak u mnie jest ze zdjęciami,muszę czekać jak zrobi mi to m.Kurtkę ,czapkę i szalik chcę sprzedać tak jak kupiłam za 120 zł.

Kitki ten kombinezon co pokazałaś wcale nie jest "głupi" choć ja tez nie lubię takich "puszków", gdyby był bez tego był by śliczny. I też myślę jak Iwona, że te zdjęcia sa słabej jakości.

Jezzzu czemu te kombinezony takie drogie :nerd::nerd:

Iwona czyli chcesz sprzedać cały komplet tzn razem z kurtka. Ja już kurteczkę, ale na allegro pewnie ktoś kupi. A te czapki można na allegro kupić??

My tez mamy ta kurtkę co pokazała Iwona tylko ze w kolorze rózowym wolałabym w tym fiolecie lub w brązie ale różowa trafiła sie tanio więc nie wybrzydzałam ;-), ale faktycznie tak jak Eve pisze moja Zoska tez super wygląda w tej kurteczce.
A czapka i szalik z królikiem po prostu cudna, ja od jakiegos czasu je obserwuje i czekam na okazję a nóż sie uda

ivaz a po ile teraz kończą się te czapki z szalikami? Bo jak ja kupowałam w lipcu ten zestaw to najpierw kilka obserwowałam i wszystkie sprzedawały sie po ok 100zł.Byłam w szoku że tak drogo. Ja chyba wystawię na allegro osobno kurtkę a osobno czapkę z szalikiem.

Iwona ostatnio widziałam ze za 81 zł sie sprzedał ale były do kompletu jeszcze getry tj ocieplacze , teraz mam w obserwowanych jeden komplet nowy na razie 51zł, ale jest cena minimalna, i mam samą czapkę na razie 10,40

ivaz a w tym za 81 był szalik?Bo ja też widziałam taki komplet ale była czapka i getry bez szalika.A same czapki tak drogo się nie sprzedają ale wg mnie to nie ma już tego uroku jak jest bez szalika.Ja mój chyba wystawię na kup teraz za 65 zł a kurtke za 55 zł.Tylko muszę popatrzeć po ile teraz sa te kurtki ,jedną obserwowałam i była za 59, 99(kup teraz)i ktoś kupił.Ale widziałam też że i taniej sie sprzedają.

A widziałyście te komplety http://allegro.pl/next-czapka-jezyk-3-5-lat-nowa-i1203665210.html ,też mi się podobają.Tylko że tu sama czapka bez rękawiczek.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry