reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ja u nas w ecco widziałam takie kozaczki co Ivaz ostatnio chciała kupić za 259 i były tez takie chłopięce, ale kurcze boje się, że kupie i będą za małe :/

reklama
a ja znów nakupowałam Zośce szmat w H&M, szczerze chyba to najtańszy sklep kupiłam spodenki brązowe sztruksy za 29,90 do tego brązowy sweterek za 19,90 czapke i rękawiczkie za 25zł do kombinezonu fajna z takimi dłygimi warkoczami fioletowo różową, kupiłam też geterki takie do leginsów, rurek, spódniczki boskie są bo malutkie super wyglądają do butów no i dostałam kupon na 20zł dołżyłam 5 i kupiłam bluzeczkę z hello kitty.
Fakt buty ecco są drogie ale też wg mnie chyba najlepsze, mieliśmy już i clarksy i geoxa też świetne ale jednak ecco to dla mnie nr 1. Ja tez szukam czegoś tańszego te w tym sklepie co chciałam kupic miały super cenę ale co z tego jak nie było rozmiaru, w przyszłym tygodniu pojadę do Fashion House tj taki mega duży outlet może tam znajdę . A jak nic nie znajde to bedę zmuszona kupic w normalnej cenie, potem się i tak dobrze sprzedadzą. Mój m toleruje ze kupuję używane ciuchy Zośce ale buty by nie przeszły, zawsze twierdzi ze na butach się nie oszczędza, tylko ze on ma 3 pary butów a Zośka z 8 gdybym miała wszystkie kupić za ponad 200 to bym zbankrutowała,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja też lubię rzeczy z H&M nie są drogie, a w praniu nie robią się z nich 'szmaty' ;] tylko że u nas w Szczecinie raczej biedne zaopatrzenie ;p i tylko jeden sklep :/

A ja dzisiaj zrobiłam przegląd kombinezony,czapki,buty i udało mi się to tak skompletować

Załączniki

• DSCF3130.jpg
    DSCF3130.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCF3131.jpg
    DSCF3131.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCF3132.jpg
    DSCF3132.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCF3133.jpg
    DSCF3133.jpg