reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ewelcia, z tamtym wszystko gra :tak: Wozek chciałam jeszcze przed wakacjami, ale M bardziej rozważny ode mnie i postanowiliśmy ze pomyslimy po przyjeździe z Ch. No i pojechaliśmy tylko poprzymierzać Adę do paru spacerówek..... wróciliśmy z maclarenem :-D

reklama
Isku Twoj wozek tez mi sie bardzo podoba, ale jednak kupujemy na pojedynczych kolach, czytalam ze PP Si daje rade nawet po sniegu (no moze nie takim do kolan, ale zawsze to cos) a my nie mamy teraz wozka na zime, bo sie troche zepsul :D i szelek nie ma :/ a PP Si ciezki tez nie jest niby 6kg ale w rzeczywistoski ok. 7.1, duze siedzisko... a ta Nune to bym kupila dla samej siebie zeby miec zabawke, tylko ze m jeszcze mysli trzezwo... ;p

a teraz na drugie piertro z zakupami i Kuba na pokladzie wnosze swoje Coneco, ktore wazy chyba z 10kg ;| wiec waga jest wazna ale nie musi to byc piorko pieciokilowe, w moim Coneco jedyne co jest dobre to podbijanie, podbije go jedna reka bez problemu (oczywiscie z Kuba w srodku) poza tym plusow chyba brak ;]

Ostatnia edycja:
Zastanawiam się czy nie kupić: OKAZJA MACLAREN SPIWóR UNIWERSALNY XT XLR QUEST (1096759656) - Aukcje internetowe Allegro

Tu kupiłam parę ciuszków dla Ady takich do żłobka, by mi szkoda nie była jak pobrudzi
ZESTAW DLA DZIEWCZYNKI 2-4LATA 92-98-104cmJESIEŃ (1111655909) - Aukcje internetowe Allegro

i takie sandałki (juz przyszły, wyglądają jakby w ogóle nie były używane)
ECCO-sandałki stan BDB,skóra-dziewczynka- 21 (1091490080) - Aukcje internetowe Allegro

Parę aukcji mam jeszcze w obserowanych :-)

Eve mysle ze spiworek moze sie przydac, jak zima nie bedzie sniegu a bedziesz chciala wyjsc z mniejszym wozkiem to nei bedziesz sie martwic ze nie masz spiworka ;]
a ubranka do zlobka na pewno sie przydadza, bo tam dzieci to chyba niszcza szybciej niz w domu ;p

tez musze kupic jeszcze jedne sandalki Kubie, bo jedne to za malo, tylko nie wiem czy tu znajde cos dobrego i fajnego ;]

aha i cos dla milosnikow macow :D http://www.mothercare.com/Maclaren-...ing=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44333031&mcb=core
ale najlepsza jest cena ;p

Ostatnia edycja:
agniesia, też go widziałam, tylko czy ta skórzana tapicerka to jest fajna dla dziecka - szczerze wątpię. Cena też niezła :szok:

bo to wozek pewnie nie dla dziecka tylko dla rodzicow ktorzy chca sie pokazac, o ile w ogole takowi chetni sie znalezli, ponad 4000zl za wozek... ;]

a co do spiworka, to widzialam na allegro, swietne spiworki profilowane, ze nie zjezdzaja z wozka i w sumie pasuja do wiekszosci wozkow, teraz ich nie sprzedaja bo jest lato ale mam nadzieje ze na zime znow beda szyc, bo juz wiem ze taki chce i koniec kropka :D jak znajde foto jak wyglada na wozku to wrzuce

edit: na tym czerwonym Si jest ten spiworek podobno nie zsowa sie z wozka, w dole spiworu jest ortalion zeby brudne buty nie uwalily misia i w ogole wydaje mi sie praktyczny i dobrze wykonany
http://fotoforum.gazeta.pl/5,2,mamaly,2.html

a to jest sprzedawca tych spiworow http://allegro.pl/show_user.php?uid=2269917

Ostatnia edycja:
agnesia już kiedyś pisałam że moja kolezanka ma tego maclarena, ona taka jest że wzystko musi miec na pokaz. Ale powiem wam że całe tamto lato była ze mną w Pobierowie wiec codziennie widziałam jej dziecko w wózku i raczej nie pociło sie od tej skóry.

agniesia, zapodaj fotki, chętnie zobaczę ten śpiworek. Ja mam jeden już do carrery ale jest niebieski, raczej nie będzie pasował. Ta aukcja to znów okazja, mam ochotę się skusić :-D

iwona - może i sie nie pociło, ale ja bym nie kupiła, sama nie lubię siadać na skórzanych meblach :baffled: Ale i nie kupię z innego powodu - nie stać mnie na wózek za 4 tyś :-D

reklama
Eve w ostatnim poscie wrzucilam link do fotek tego spiwora na wozku, ale nie wiem jakie sa jeszcze inne kolory tych spiworkow, bo teraz lato to nie szyja i nie wystawiaja, ale mam nadzieje ze zima beda, bo takie chce, widac ze cieplutki :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry