reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ten britax z linka jest 4 kolowy, widzialam 3 kolowego i w sumie sa identyczne poza kolami oczywiscie ;]

chcialabym takiego cosatto http://www.amazon.co.uk/Cosatto-6477-Yo-Stroller-Wave/dp/B002UXQEPK/ref=pd_sim_sbs_by_7
ale nie moge znalezc do niego ani opinni ani wymiarow, a nie wiem czy bedzie akurat taki model w sklepie zeby sie przymierzyc :/

ten tez mi sie bardzo podoba ale ma podwojne kola, w sumie moze to przezyje jak znajde dobre opinie ;] http://www.amazon.co.uk/Cosatto-i-Spin-Stroller-24-7/dp/B0030TZVBG/ref=pd_sim_sbs_by_3

Ostatnia edycja:
reklama
Ze znalezieniem tych wozków w sklepie może być problem, nie jest to u nas zbut popularna firma, a juz napewno nie te dwa modele które podałas w linku. Ja osobiście nie widziałam ich na żywo i nie znam opinii, ale może na gazetowym coś znajdziesz na ich temat.

Eve ja akurat w anglii jestem wiec nie powinno byc chyba problemu ze znalezieniem tych wozkow w sklepie, w sumie to teraz to juz wybieram pomiedzy 3 wozkami:
Britax b-mobile 4 Britax B-Mobile 4 Four-Wheeler Lightweight Stroller (Auora Green): Amazon.co.uk: Baby
Cosatto Yo Cosatto Yo Stroller - Wave: Amazon.co.uk: Baby
Cosatto i-spin Cosatto i-Spin Stroller - 24/7: Amazon.co.uk: Baby

tylko wlasnie na polskich stronach ciezko znalezc opinie do tych wozkow, a u nas jednak drogi bardziej diurawe i mnostwo podjazdow, schodow, tu tego nie ma wiec ludziom kazdy wozek sie moze dobrze prowadzic ;]

do Yo nie moge znalezc wymiarow :/ britax najlzejszy, i-spin najbardziej mi sie wizualnie podoba, ale jest najciezszy, britax nie sklada sie w parasolke, tak wiec po srodku wypada na Yo ale nie znam wymiarow siedziska :D a maclaren xlr tez chyba jest ciezko kolo 9kg? i dobrze sie jezdzi wiec nie wiem, moze ten i-spin tez bylby niezly mimo wagi ;| teraz jeszcze mysle nad i'coo pluto i hauck malibu... ehhh za duzy wybor a idealu brak :D

Ostatnia edycja:
Przyszedł mój organizer do wózka - jest super, solidnie wykonany, my mamy różowy i pasuje jak ulał. Polecam zainteresowanym :tak: Zdjęcia później.

Ostatnia edycja:
Eve a Ty kupilas nowego czy uzywanego maclarena? troche nie jestem na bierzaco ;p ja tu widzialam XT w promocji nowego za około 800zl i uzywanego XLR za ok.580zl (kupionego w marcu tego roku, wiec uzywany krotko ;]) i zastnawiam sie czy warto kupic XT badz uzywanego XLR czy jesli juz decydowac sie na maca to na nowego ;|

ogolnie z m zdecydowalismy ze w polce kupimy Peg Perego Si, ale te maclareny tez mi sie podobaja, a ze nie zdecydowana jestem najbardziej ze wszystkich to wciaz sie zastanawiam :)

organizer swietny na pewno sie zaopatrze jak juz bedziemy miec nowy wozio ;]

a wiecie co mnie zaskoczylo, wiozlam wczoraj 3,5 letnia dziewczynke w Coneco flash i wiecie jak ten wozek sie dobrze prowdzi :D nie moglam uwierzyc ;p moze dlatego ze ja kordupel jestem a on ma nisko raczki, ale i tak lekko sie prowadzilo ;]

Ostatnia edycja:
agniesia - kupiłam nowego, bo miałam fają okazję :tak: Wózek polecam, a jesli chcesz coś ciut większego z fajną budką to polecam xt, raczej tego największego bym już nie kupila. Co do pp - to ja nie lubię tej firmy jakoś. Podobał mi się ten si w necie ale na żywo to już żadnych rewelacji.

Agnesiaa im mniejszy wóżek tym lżej sie prowadzi, łatwiej go podbić przy cięższym dziecku, ja bym teraz kupiła questa lub triumpha zadnego z techno. A co do naciąganej budki, to ja w swoim xlr ani razu nie skorzystałam z tego dobrodziejstwa, nie widziałam potrzeby, a folie przeciw deszczowa to mam jeszcze oryginalnie zapakowaną.
Skłaniam się do jego sprzedaży, w sumie wózek mało używany bo dużo częściej używałam slaloma, całą zimę stał złożony w domu, brałam go tylko na wypady po sklepach, wygląda jak nówka sztuka zastanawiam się za ile go opchnąć,kupiony był za 1600zł, jest jeszcze na gwarancji i zarejestrowany jest na stronie angielskiej na dożywotnią, jak myślicie za 1000 się uda?? Ja wiem ze w Angli jest taniej, ale i nowe są tańsze.
Eve zarejestrowałaś swojego???

reklama
ivaz, własnie jeszcze nie zarejestrowałam, nie wiem czy nie bedę miec problemów bo ja nie znam na tyle angielskiego :baffled:

Cena jak dla mnie ok za tego twojego techniaka :tak:

Własnie , co powiesz o moim organizerku??

Do góry