reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

moje ostatnie zakupy dla mojej modelki :-) kurcze zaczęły się wyprzedaże i kuszą, kuszą, a ja mam słaba wolę i efekt jest taki ze szafa pełna a Zośka i tak chodzi jak przedstawienie bo teściowa jak ja odwali to szok - ni w pięc ni w dziesięć np ostatnio miała na sobie niebieskie w czarne paski leginsy, białą bluzkę z dł rękawem w czewronę serduszka i na to pomarańczową tunike z apilkacjami zwierzaków, po prostu cudnie ;-)
Iśku super te pompowane ziwerzaki, muszę się rozejrzeć za czyms takim

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ivaz u was to chociaż lato jest,u nas tez wyprzedaże i mimo że ciuchów fullll (a pogody brak) to musiałąm coś kupić :-D:-D:-D:-Dleginsy,tuniczko-sukienka,bluzeczka jak zrobię oto to wstawię
Ivaz super zakupy,śliczna ta tuniczka :tak:

zakupy porobilyscie super:)
a mnie az glupio powiedziec ale bedziemy kupowac 3 wozek-dla moich rodzicow bo chca miec swoj bysmy nie musieli wozic.
jeszcze nie wiem jaki bo te wiadomosc dostalam smsem:D

Saro szukaj jak najmniejszego i najlżejszego bo przy coraz większym dziecku lżejszy wózek się lżej prowadzi, szukaj uzywanego maclarena, ja kupiałam i jestem bardzo zadowlona

Eve a Adzie aż tak bardzo słońce przeszkadza,my nawet nie mamy parasolki i musze powiedziec że Marti przyzwyczaiła się do słoneczka umie znalesć sobie takie miejsce żeby jej nie raziło(oczywiscie jak mamy słońce buhahahahhah)ale generalnie bajer fajny:tak:

reklama
iśku, też juz przerabiałam schody :tak: Także wiem o czym piszesz. Malaren a jane to niebo a ziemia. Co do budki to chodziło mi o jakieś dalsze wypady i ewentualne spanie w wózku, bo u nas to bardzo możliwe. Na codzień też raczej nie zaciągam budki, Adę smaruję 30, oczywiście husteczka na głowie obowiązkowo w takie upały.

Do góry