reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
aha te srebrne? no super kreację ma Zosia :D

ja muszę się znów wybrać do H&Mu bo jak ostatnio byłam to nie było takich polówek, które upatrzyłam na allegro, może teraz będą, a jak nie to coś innego kupię, zawsze jest na co kasę wydać ;p

Kupiłam wózek MAMAS&PAPAS FREESTYLER WOZEK KOMPLET HICIOR!! (1065606694) - Aukcje internetowe Allegro .Mam i emme i maclarena ale za te pieniądze szkoda nie kupić a chciałam taki na lato na plaze żeby nie było szkoda że wyblaknie.Jak sie zniszczy to bez żalu oddam lub wywale.Taki wózek do "tyrania".Maclarena szkoda by mi było wziąść np.na plaze.
Ten wózek to to samo co nasze wysławiane peg perego atlantico tylko pod tą nazwa jest w UK.

Ivaz,Iwona-ceny waszych ostatnich zakupow wozkowych sa takie ze zawsze patrze czy to dla lalek czy dla dzieci:-DUmiecie ustrzelic okazje,ja tez jestem w tym niezla ale narazie te 2 wiozki co mam w pelni zaspokajaja moje potrzeby.

No to ja dzis zaczynam zabawe z nowym aparatem foto-musze go sprawdzic tak czy siak ze jak w razie cos nie tak to zebym mogla zwrocic w ciagu 10 dni,takze ja przepadam na kilka dni sprawdzac sprzecik:))))

Iwona świetny, cena tez super, mi sie udało maclarena triumpha wylicytowac za 90zł z przesyłką. czasami trafiaja sie udane okazję

wkurzyłam się, bo byłam w H&M i nie było tego co chciałam kupić w efekcie wróciłam zła i z niczym :/
a szukałam takich rzeczy

H&M SPODNIE Lniane NOWE 86 NOWOŚĆ Hit (1057072619) - Aukcje internetowe Allegro
H&M PODKOSZULKA KOSZULKA POLO TYGRYSEK 80cm (1063764913) - Aukcje internetowe Allegro

może to zeszłoroczna kolekcja czy co, piszą w aukcji że kol.2010 a w sklepie du*a :/ chciałam na jutro te spodenki, na boże ciało, trudno pójdziemy w tym co mamy :/
a może widziała któraś z Was u siebie w H&M takie rzeczy? bo nie wiem czy czekać aż u nas się pojawią czy zamówić na allegro ;| tyle że ta koszulka jest tylko w rozm.80 a to trochę za mała :/ FAK :(

Ivaz, Iwona wózki naprawdę ustrzelone :) za taką cenę to i się stresować nie trzeba, że ukradną jak się gdzieś zostawi ani że się rozleci ;]

Ostatnia edycja:
reklama
agnesiaa u nas w H&M jest mało rzeczy ,podjedz do Schwedt,masz przecież bliziutko i pewnie dostaniesz to co chcesz.U nich jest znacznie większy wybór.

Do góry