reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ja postanowiłam zabrać dwie koszule do szpitala - jedną do porodu, a potem drugą już do karmienia. Dowiem się jeszcze czy szpital, w którym chcę rodzić daje koszule do porodu - bardzo bym chciała, bo wiem, że się brudzą.

Kaczuszka - mnie też interesuje ten problem - mieszkam na wsi, oczywiście droga koło domu asfaltowa, ale tyle fajnych tras "spacerowych" znam, które ogólnie można by nazwać wertepami...

mi się wydaje że lepsze będą duże koła proste te skrętne na wertepach nie zdadzą egzaminu a najgorsze to te małe kółka podwójne,mój mąż na początku poszukiwań wózkowych powiedział "żadnych podwójnych kółek"mamy juz nauczkę w tej sprawie z synkiem wjechałam w dziurę i pękło mocowanie miedzy jednym kółkiem a drugim musiał to naprawiać a nie było to łatwe :crazy:

Dziewczyny mam pytanie jakie lozeczka kupujecie dla maluchow?-chodzi mi o rozmiary-bo juz calkiem zglupialam.
Mam dylemat bo nie wiem czy 120x90 czy 100x135?
kurde no nie znam sie na tym to moja pierwsza dzidzia:-)ale wydaje mi sie ze wystarczy 120x90:eek:
Mamy kupic turystyczne ale ono jest chyba zblizone rozmiarami do drewnianych

Dziewczyny mam pytanie jakie lozeczka kupujecie dla maluchow?-chodzi mi o rozmiary-bo juz calkiem zglupialam.
Mam dylemat bo nie wiem czy 120x90 czy 100x135?
kurde no nie znam sie na tym to moja pierwsza dzidzia:-)ale wydaje mi sie ze wystarczy 120x90:eek:
Mamy kupic turystyczne ale ono jest chyba zblizone rozmiarami do drewnianych
ja kupuję 120/60

reklama
Do góry