reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Przegladam teraz posciele na allegro wszystkie sa cudowne.
bardzo podobaja mi sie takie fajne zywe kolorki,znalazlam fajny komplet 11czesciwy,nawt nie drogo tylko ze my mamy zamiar kupic lozeczko tueystyczne.
Wkleje link moze komus wpadnie w oko
Pościel 11-el 100x135 ANABET! 27 wzorów PROMOCJA (486033555) - Aukcje internetowe Allegro

Jeszcze cos,to juz drozsze ale sliczne
@11el POŚCIEL DO ŁÓŻECZKA 140x70 - SZYFON@ (490406772) - Aukcje internetowe Allegro

Ale sie rozmarzylam ogladajc te posciele

reklama
Ewelcia, ale Tobie do łóżeczka turystycznego to chyba się ochraniacz nie przyda, przybornik też ciężko będzie przywiązać, tak samo może być kłopot z przymocowaniem stelażu do baldachimu. Szkoda kupować taki duży komplet i nie skorzystać z części rzeczy.
Mi się te "pstrokacizny" nie podobają, wolę jednokolorową pościel, z jakimś jednym delikatnym elementem. :-):-)

No wiem ze mi sie nie przydadza wszystkie elementy i dlatego jej nie kupuje,wkleilam link bo moze komus sie spodoba.
napsalam ze my mamy zamiar kupic lozeczko tueystyczne,ale nie dopisalam ze mi sie to nie przyda.

Ja najchetniej kupila bym podusie,kolderke i powloczki do tego i przescieradlo ale jak narazie nigdzie takiego zestawu nie znalazlam,wszedzie duze komplety.
Moze jak by ktoras z Was sie natknela na taki zestaw to prosze wklejcie linka ok

Ostatnia edycja:
wszystkie te zestawy które wklejałyscie sa sliczne...tylko wiem z doswiadczenia bratówki ze bawełna jest w nich rózna...ona ma z mamo-tato jeden zestaw-poduszka, kołderka i ochraniacz i z feretti...roznica w cenie kolosalna ale i w jakosci...co nie znaczy ze ta tansza jest do niczego...jest ok, tylko feretti jakos tak ładniej wyglada i w dotyku jest milsza....

ja bede zamawiała na poczatek tylko jeden zestaw 3 czesci włąsnie z mamo-tato i jeden ochraniacz dodatkowo-bo mały i tak na poczatku bedzie spał w koszu a do tegosa inne posciele, a potem jak wskoczy do lozeczka to i tak bedzie ciepło wiec pewnie pod kocykami bedzie lezał...kolderke pewnie ubiore dopoero na jesien

jesli chodzi o wzory to wybrałam zieloną krateczke a ochraniacz gładki-kremowy

jesli bede rodzic tam gdzie chce-to tez mnie bez fotelika nie wypuszcza...z reszta popytajcie bo podobno od nowego roku ma byc to wpisane w regulaminy szpitala...a jesli sie jedzie do domu taksówka np to taksówkarz powninen miec fotelik

co do ubranka-wszystko zalezy od pogody...ale mysle ze cienki kombinezonik czy spiworek beda ok..oczywiscie pod to jakies ubranka, ale jakie? jeszcze nie mam pomysłu

reklama
Do góry