reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dziewczynki a ja tak ciągle przeglądam najróżniejsze modele i oferty wózków i się zastanawiam, co to znaczy, jak piszą, że koła są łożyskowe, i co to znaczy i jak wygląda, czym się różni od "normalnej" spacerówka kubełkowa ....

reklama
Dziewczyny czy już kupowałyscie posciel do łóżeczka czy macie może już jakąs na oku a może jakies sprawdzone dobre ja znalazłam cos takiego całkiem ładna ŚLICZNE POŚCIELE 5cz MINI-MINI NOWA KOLEKCJA!! (491602810) - Aukcje internetowe Allegro z synkiem miałam firmy drewex ale teraz widzę że cos mizerny wybór mają :baffled:
ja już mam zamówioną i płynie do mnie powinna być przed świętami taką:
Cotton Tale CBC - LDRP - Lemon Drop Crib Bedding Collection
zamówiłam pościel: kołderka, prześcieradło, ochraniacz, falbanka oraz dodatkowo zamówiłam poduszki , torbę na zabawki torbę na pieluszki oraz karuzele.
a bardzo duży wybór pościeli jest tu z firmy gluck:
Olenka

Ostatnia edycja:
maniulka bardzo ladna ta posciel ja jeszcze nie zamawiałam dopiero w styczniu albo w lutym bo jak narazie to lipa z kasą... w grudiu wózek będę kupować :sorry:
ostatnio w tesco moja mama kupiła mi 7 par bodów za 20zł z cheroke bardzo fajna bawełna polecam :tak: i bratówka mojego męża tez ich używała dla małej i mówiła że są super i po praniu nic się z nimi nie dzieje :happy:
ja mam jeszcze sporo rzeczy do kupienia a czasu coraz mniej...:-D;-)

ja chce mieć pojemnik na pieluszki żeby je mieć pod ręką przybornik mi nie bedzie potrzebny ale chciałam taką wiekszą kieszeć na zabawki .....ale typowo dekoracyjne... baldachim będę miała ale z mojego welonu ślubnego

magda tez myślałam o tej pościeli tylko ja muszę kupić w zestawie 12 elementowym bo nie mam kołderki ani podusi :eek:
a co do baldachimu to tak jak mówisz zdania są podzielone mi się podoba i chcę żeby dzidzia miała bo to ładnie wygląda :sorry::tak:

Ja właśnie nie chcę kompletu z kołdrą i poduszką bo jak już pisałam wcześniej zdecyduje się na domową kołdrę z puchu. :-) Choć początkowo też zastanawiałam się nad takim mega kompletem 12-elementowym. Obecnie optuję za 3 częściami, czyli poszewka na kołdrę, poduszkę i ochraniacz. Prześcieradeł i tak trzeba kupić minimum 2 sztuki, więc tak czy siak trzeba by było dokupić poza kompletem. A właśnie z baldachimu chyba zrezygnuję (zobaczymy jak Tomek postanowi, czy chce czy nie). Przybornik i falbanka do prześcieradła to też chyba będzie zbędny wydatek. :-)

reklama
Do góry