reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Isku dzieki za opinie.
Planuje takie cosik zakupic....:tak:
Mam krzeselko do karmienia,ale w czerwcu jedziemy do PL i tam bede potzrebowac a nie mam zamiaru kupowac kolejnego krzeselka;-)

MAgdalenka fajny ten fotelik i nie drogi:tak:

reklama
ewelcia też drogawe,a ja się zastanawim czy nie wymienic tego mojego grzmota na to ikeaowskie IKEA | Pokój dziecięcy | Jedzenie | Krzesełka wysokie, bo jest małe, calkiem ładne takie klasyczne, a mnie wkurza ten pomarańczowy koszmar, który mamy teraz, stoi i zagraca pół kuchni, a korzystamy tylko podczas karmienia, Zoska nie lubi w nim siedzieć
W sumie na twoim miejscu tez bym takie kupiła, blat tez mozna dokupic kosztuje grosze, A szymon tez pewnie za długo w takim krzesełku nie wysiedzi, szkoda kasy

Ivaz mnie sie wydaje ze ono jakies nie stabilne,musialabys go na zywo zobaczyc.

Przemyslalam sprawe.
Kupic na allegro to koszt okolo 100zl + wysylka jakies 25zl a tutaj taka najzwyklejsza nakladke kupie za 20e.
Samochod mamy duzy wiec sie zmiesci bo krzeslo skladac i rozkladac to bez sensu....nawet jak do kartonu spakuje to tez sporo miejsca zajmie.

maniulka moje koleżanki 3 latek bez problemu w nie wchodzi, w każdej knajpie są przewaznie krzesłka z ikea i siedzą w nich dzieciaki w róznym wieku

reklama
Ivaz tak ale jakoś bała bym się w tym dziecko trzymać takie to małe jest,wydaje się jakby miało sie przewrócić razem z dzieckiem,nie miałam w tym Marti wię nie wiem jak to się ma w praktyce,a ja własnie widziałam to w knajpie ale Marti nie posadziłam

A ja czekam az przyjdą inne kolorki i kupuję taki wózeczek Kids & Care AS Kids & Care AS chyba błękitny albo bordo :tak:

Do góry