reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dzięki dziewczyny:-)Też mi się bardzo podobają i już kilka razy dzisiaj je wyciągałam i oglądałam.;-)Tylko teraz już zero allegro (chyba że coś tylko sprzedać,nie kupić) i innych zakupów.;-)Limit przekroczony na rok.;-)

reklama
Iwona to teraz powiedz koleżance żeby w lato sama se dupskiem na skórę usiadła :-D:-D:-Dludzie to mają jednak nieźle pod sufitem,ja myślę ze to taki lansik,cena wysoka więc jestem spoko.
Sory nie chciałam obrazić kolezanki ale i ja znam w swoim otoczeniu takie typy

Iwona-plaszczyki wymiataja!:szok::szok::szok:Cudne!!!
A co do wozka-cena z kosmosu a wozek jak za ...200zl z wygladu.Szary,smutny,jakis taki...taki pesymistyczny lans:-DA jakosc na pewno dobra ale mimo wszystko nie za te cene.

reklama
Iwona cały czas się zastanawiałam czy ktoś kupuje takie wózki, rozwiałąś moje wątpliwości, w sumie by ich nie produkowali - jest popyt jest podaż. Ja osobiście nie kupiłabym w zyciu wóżka za tyle kasy, choć bardzo lubię maclareny, ale akurat ten to przegięcie.

Do góry