reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

gdzies, kiedys czytałam jakieś forum gdzie był poruszany temat krzesełek i właśnie to krzesełko było wymieniane jako najlepsze, mnóśtwo mam chwaliło własnie to krzesełko, żadne inne nie dostało tyle plusów, jak znajde to podeslę link, sama go nie mam i trudno mi cos powiedziec na ten temat, ale raczej wszyscy co uzywaja sa bardzo zadowoleni
Maniulka wózeczek świetny ile on kosztuje w przeliczeniu na zł?

reklama
No widzisz Ivaz jak to się mówi pozory mylą wygląda na taki badziew,ale jak mówisz ze zachwalane to faktycznie malutkie w kazda lukę się wciśnie i cena rewelacyjna
Ivaz ja zawsze licze na pół bo korona blisko 50 gr stoi,więc będzie około 750 zł pewnie jeszcze około 150 zł na zwróca na granicy więc wyjdzie nas 600 zł

Krzesełko Ikeowskie jest stabilne to wiem napewno (sąsiadka ma), może i wygląda skromnie ale pewnie swoją funkcję spełnia. Cena też przystępna.

Maniulka, a w przeliczeniu na polskie to ile kosztuje ten wózeczek?? To jest ten sam co ma MR??

Iwona - dresik uroczy :tak:

Iwona dresik super:-)
Eve tak jak pisałam Ivaz około 750 zł,to jest prawie taki sam jak ma MR,tylko chyba firmy norweskiej bo nigdzie w Pl go niema,szukałam na różnych stronkach i nie znalazłam,a znowu ten co ma MR jest tylko na angieskich stronkach,widziałam na Allegro podobne polskie wózki ale czy sa takie same to nie wiem ten jest bardziej miękki niż maclaren,podbija sie rewelacyjnie dla mnie jest własnie taki jaki szukałam,lekki,miękki,mało gabarytowy dodatkowo ma torbę podróżną co w naszym przypadku jest bardzo potrzebne,pakuję go w torbe i wsiadam do samolotu,MR tez jest z niego bardzo zadowolona

Maniulka nie wiem jak z jakością tego wóżeczka u ciebie w Norwegi, ale ja go macałam w sklepie (oczywiście był polskiej produkcji) i słabiutko ..... tez mi się podobał, że względu na wygląd, fakt podbijał się ładnie, ale materiał był strasznie szorstki taki nieprzyjemny w dotyku, i budka strasznie skrzypiała, strasznie się nim rozczarowałam, a podobał się i mi i Tomkowi, ale oboje bardzo szybko z niego zrezygnowaliśmy ;-) oby norweska jakość była lepsza :tak:

Ja oglądałam ten wózek na żywo i wszystko mi się podobało materiał jest taki sam jak w Quinny zapp,ogólnie mi się wydaje ze te wózeczki są bardzo podobne tylko zapp nie rozkłada się do spania i niema koszyczka

reklama
magdalenka ten tani wózek z plamami rdzy a ile ludzi go kupuje :szok: ;-) pewnie jest "jednorazowy"

Do góry