reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja też go oglądałam bardzo jakiś taki rozklekotany, a koła jadą jak chcą, Eve szkoda kasy, ładny ale to wszystko.
Dzisiaj podczas zakupów w Arkadii ( to jedna z większych galerii handlowych w Warszawie) zwracałam uwagę na wózki i jednak muszę stwierdzić, że królują maclareny, widziałam kilka Quinny, jednego Cybexa, kilka Peg Perego, ale jednak maców najwięcej, przynajmniej w Arkadii albo zbieg okoliczności

reklama
No tak,ja za swojego topaza dalam 690 zl w skelpie,ale na allegro taniej sie zdarzaja.Przeplacilam ale powiedzialam ze musze wyjsc z tym wozkiem ze sklepu tu i teraz:-D

Znalazlam na allegro rowerek jak dostala Juli-jest swietny:tak:Z pchaczem,piankowe kola-zielony:tak::
ROWERKI z miękkimi kołami !! MODEL NA ROK 2010 ! (907247069) - Aukcje internetowe Allegro

Dostala jeszcze poza kaska:tak::tak::tak: kilka ubranek,pampersy,od nas wczesniej hustawke i taka zabawke "clever DJ",nie moge jej znalezc na allegro ale jest tak fajna ze ja sama bym sie ubawila-jutro sie pobawie bo dzis przy wszystkich bylo mi wstyd:-DJulita od razu zalapala o co chodzi a na zabawce napisane ze od 18m+,az sie wszyscy zdziwili bo oczywiscie zabawke widziala po raz pierwszy,miksowala i grala na perkusji jak stara:-DTu znalazlam w jakims internetowym sklepie:
http://www.bazarek.pl/produkt/609775/dzwiekowy-clever-dj-malucha.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sara rowerek super :-)ja dzisiaj szukałam tez rowerka przy okazji,chciałam własnie sprawić małej na roczek i się przeraziłam bo był jeden do wyboru we wszystkich sklepach zabawkowych ten sam i kosztuje 1300nok to jest Uwaga!!!!!650zł :szok:żeby on jeszcze był jakis ekstra ale zwyklak taki

O ja cię ale cena!!!
Ja myślę, że rowerek kupimy Zosi na imieniny w maju, bo teraz w domu ma jeździk, ja nie mam za bardzo gdzie tego wszystkiego trzmać, no i maj to już rowerowy miesiąc

baldachim zdejmowany i odpinany,mysle ze warto go odkrecic po to by widziec dziecko bo troche zaslania.Rower prowadzi sie tak dobrze (przynajmniej poki o po mieszkaniu) ze...czasem zastapi nam wozek.podbija swietnie na listwach laczacych panele i parkiet,az bylam zdziwiona,bo normalnie jak moj stary wozek-w koncu piankowe kola:-DNo i ma sterownik rzecz jasna:tak:Jutro moze wstawie jakies foty-mam ich 201 wiec bedzie co wybierac:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Własnie ten rowerek Ada dostanie na roczek, siostra moja go wynalazła jeszcze w grudniu :tak:

Co do wózka - to się jeszcze zastanowię :tak: Ale coś tam pewnie i tak kupię, bo mnie naszło :-)

reklama
Eve ty maniaczko wozkowa, powiem skrycie, ze ja chętnie też coś bym kupiła, tylko ze moje dziecuszko ma wózek gdzieś, wczoraj na zukupach wózek jechał pusty, a dziecko szło obok za rękę, albo siedziało u taty na rękach.

Do góry