reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
W końcu zdecydowałam się na wiązane buciki, nie powiem sznurówki Zośkę intrygują, rozwiązuje je, ale butów nie ściąga. Butki kupiłam w ecco, no i kupiłam drugie w clarks (trochę chłopięce, ale do bojówek bedą ok) były przecenione ze 169 zł na 60zł, szkoda było nie wziąć za taką cenę, takich porządnych butów. Są za duże dla Zochy pewnie na jesień jej noga do nich urośnie. A jak nie to sprzedam na allegro, za 100 pójdą jak nic.;-)

A bo mnie kusi kupić coś nie w "moim guście", coś mnie ciągnie do tego czerwonego cacka :-D

Buciki śliczne. W tej paczce którą wylicytowałam mam sandałki george, ze skórki, ale spore sa i nie wiem czy Ada ubierze w lato. Są też adidaski Next z błyskotami jak się stąpa w nich, nawet nie wiedziałam. Ogólenie ubranka z paczki są super - jak nowe :)

ivaz,iwona-sliczne buciki:tak:
Eve-fajnie ze z paki jestes zadowolona:tak:Co do cybexa to ja mam inny mode,topaz,w tym onyxie co wleilas zabraklo mi palaka.Wszystkie cybexy maja te same ramy chyba,ale roznia sie cena wiec pewnie diabel tkwi w szczegolach.
magdalenka-o ludzie ale buty:-DSwoja droga krazyly kiedys filmiki w sieci z wybiegow jak modelki sie przewracaly w takich dziwnych butach na pokazach na zywo-kupa smiechu:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak Sara, wiem ze Ty masz inny model :tak:

Brak pałąka mi tu akurat nie bardzo przeszkadza a cena bardzo fajna jak na wózek nr 2 :-)

reklama
No ja własnie dzisiaj tez oglądałam wózki,szukam własnie takiego lekkiego wózka i znalazłam ale był brzydki kolor i nie kupiłam :-(ma byc dostawa na początku marca:-)oglądałam własnie ten wózeczek nawet czerwony taki jak Eve pokazała ale jak dla mnie jest za sztywny,nic ciekawego
Kupiłam Marti tuńczkę i bluzeczkę z leginsami hello kitty i dwie pary rajstopek :-)

Do góry