reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja też chciałam kiedyś 3 dzieci, na tą chwilę planujemy 2, a trzecie jeśli się trafi to fajnie, ale raczej po 2-gim będę się zabezpieczać :tak:

reklama
no wedlug tabeli Karolina powinna byc chlopcem:-D oj, ja tez chcialabym miec 2 dzieci, ale chyba musimy poczekac az Karola troche podrosnie, bo tutaj, bez zadnej pomocy byloby ciezko z dwojka malych dzieci. ale jesli bedzie szybciej niz planujemy, to tez bede bardzo szczesliwa:tak:

Mi tam się z tej tabeli sprawdziło :-D

ktoś pytał o nasz typ jeśli znów będzie chłopiec:
  • Tymon, Tobiasz, Max- moj typ
  • Wojtuś- męża typ
Ale byłoby całkiem fajnie Szymek i....Tymek :-)

Modro rymuje się :-D:-D:-D:-D
ADAM - SADAM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja mam szczotkę z TT do butelek i jest w porządku,sama się nie rozkłada, ale i ja ją rzadko składam więc pewnie się nie wyrobiła

Atsonia - ja też myślę o Tymonie :) a Tobiaszka mam w rodzinie też :tak:
mordo - ja nie używam wcale szczotki - zmywarka zmywa moje butelki ;-) ale mam szczotę aventu i byłam zadowolona z używania

według tej tabeli Jasiek powinien być dziewczynką:cool2:

ja też mam butelki aventu, a one są szerokie na górze i myje zwykłym zmywakiem od garnków, ale oczywiście do butelek mam oddzielny zmywak - myję nim wyłącznie butelki Jasia

Iwona - mój mąz jest Aleksander;-) wiesz, jakbym miała 3 dzieci to tez bym pewnie nie planowała dalej ;-) ale w sumie to nie wiem ile będziemy mieć dzieci.. zobaczy się:-D na pewno nie jedno i raczej nie dwoje:-)

mój m jak wychodzilismy z porodowki, to mowil poloznym "do zobaczenia" ;-) ale ja juz wiecej nie planuje, za stara na to jestem, te dwie juz mi daja do wiwatu ;-)

buhaaahaa:-D:-D:-D wyobraziłam sobie takiego roześmianego tatuska wychodzacego i to mówiącego:-D:-D

Modro rymuje się :-D:-D:-D:-D

buhaahaa:-D:-D:-D

U nas chce trójke, ale..... na razie nie wiem kiedy drugie..w planowalam ze ma się urodzić w 2010 ale to juz jakoś koło marca musiałabym myśleć nad wykonaniem tego dzieła:-):-):-):-D:-D a chyba jednak jeszcze nie czas..:-D:-D:-D
co tu dużo mówic.. kitram się i porodu i 2 malych dzieci:-):-)

reklama
modro wiesz w sumie masz rację:-D:-D bo potem te wszystkie imprezy typu komunie, bierzmowania, studniówki:-D:-D:-D rok po roku??:happy::happy::happy::happy::-D:-D
a dzieci to samo szczęście;-) dziwię się ludziom tym co chca miec jedno ale wiadomo to ich wybór i wolna wola;-)

Do góry