reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ATsonia-fajny osiolekJednak nie dla nas bo podkreslam to samo co zwykle przy tego typu zabawkach-Julita jest tak ruchliwa ze usiedzialaby tam moze 3 min bujajac sie a potem by po prostu wyszla z tego bujaka.Ostatnio probowala wyjsc z krzeselka do karmienia-doslownie.Podciagnela sie raczkami za blat,podwineloa nozki pod pupe i probowala wstac-masakra.Dobrze ze ja w locie zlapalam bo w kuchni gole panele:eek:

A ja wam sie jeszcze nie pochwalilam poniedzialkowym lumpkiem!Dzis lub jutro to zrobie bo i tak bede miec aparat w reku gdyz wystawiam nowe aukcje na allegro.:tak:

fajny bujak :))) choć chyba bym wolała klasycznego "konia na biegunach" bo do tego dziecko samo nie wejdzie nawet jak starsze będzie :)

Mamy już śpiworek !!!!!!! :-)
a z racji, że się tak opóźniali to dostaliśmy w ramach prezentu dostaliśmy zestaw do jedzenia, miseczka, trzydzielny talerzyk, kubeczek i sztućce;
i przy okazji kuliśmy kubki niekapki z lovi.
Jestem happy :-):-)

Magdalenka to super ze juz macie spiworek no i te gratisy:-)

Maniulka a jak Martynce podoba sie nowe krzeselko???

Sara to nie zapinasz Julity w krzeselku??
Ja jak bym malego nie zapiela to ......... wole nawet nie myslec:no:

reklama
Witam!dziewczyny znacie może jakąś stronke gdzie można zakupić krzesełko do karmienia noi fajnie by było gdyby ceny niebyły kosmiczne
!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry