reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

PUZZLE-popieram maniulke zdecydowanie:tak:Teraz to juz troche za pozno na takie puzzle-tzn fajne jako ozdoba mieszkania czy gadzet edukacyjny.Natomiast my kupilismy Julicie jak miala 6,5 m-cy bodajze to juz bylo za pozno bo czolgala z predkoscia swiatla i wyczolgiwala sie z nich w kilkanascie sekund:sorry2:A mamy duza paczke bo zajmuja prawie cala podloge.Takze funkcjonalnosc w tym wieku srednia.A wasze maluchy nie przemieszczaja sie jeszcze?(czytam watek o postepach maluchow ale i tak zapominam co ktore dziecko umie-przepraszam!kojarze za to zawsze szymusia ewelci i julianka oli oraz ostatnio szybka jak blyskawice gosie magdalenki:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No zapomniałam się pochwalić wczoraj przywieźli nam krzesełko do karmienia wreszcie,dzisiaj Marti już sniadanko w nim jadła i bawiła się chwile chyba jej się podoba:-)
co do samego krzesełka to wszystko jest pięknie,ładnie tylko producent nie postarał się o dopracowanie go do perfekcji ale mąż oczywiscie stwierdził ze przesadzam więc pewnie aż tak strasznie nie jest na blacie takie rysy jakies i na tym drugim też,znaczek z logo firmy to zwykły papierowa naklejka która pewnie zaraz się zniszczy pod spodem nity więc bedzie wygladało strasznie rózni się też kolorem sa mniej soczyste reszta jest ok.Pewnie gdybym była w pl odesłała bym je ale cóż trzeba się teraz cieszyć tym co się ma

Ja nigdy nie chodzę do "międzynarodowych":-) ale ostatni czekałam na córke, bo była u koleżanki na urodzinach wiec poszłam do tego sklepu co mi poleciła maniulka i kupiłam Marysim piękny kombinezon na zimę za 17 zł, wygląda jak nowy i jest bardzo wygodny.Marysia miała już 2 kombinezony i 2 kurtki ale nie mogłam się powstrzymać żeby go nie kupić.

Ja puzzle piankowe kładłam jak miał 3 miesiące, a ostatnio schowałam - za dużo mają małych części, wolę je przechować na potem jak będzie starszy i będzie puzzle układał :)

acha - też muszę się pochwalić - udało mi się kupić w lumpie kilka rzeczy dla synka, min ochraniacz na łóżeczko za 2zł i kurteczka na teraz za 2zł :))) ochraniacz już mam ale za 2zł szkoda było nie wziąć :D

Ostatnia edycja:
Modroklejka ale o jakich mówisz że nie polecasz?? bo nie wiem o które chodzi...

Ale jak z tym raczkowaniem że po kocu nie będzie? U nas Oliwier tylko na razie pełza, w salonie mamy płytki wiec po nich też się tylko śliska:-( stoi na czworakach, chuśta się ale potem pełza..

Madzik, u nas rehabilitantka kazala Tadzia na dywanie trzymac, nie na sliskim - powiedziala, ze jak sie bedzie slizgal, to bedzie pelzał ze 2 mce, a potem od razu wstanie. A ponoc lepiej, zeby czworakował. No to go staram sie trzymac na dywanie - heh, ale on ma frajde, jak na podloge spełznie i mu latwiej:tak: Ale faktycznie, ze na dywanie to przybiera taką pozycje do czworaków i sie buja, a na podlodze kolana mu zaraz uciekają i na brzuchu lezy.

Madzik, u nas rehabilitantka kazala Tadzia na dywanie trzymac, nie na sliskim - powiedziala, ze jak sie bedzie slizgal, to bedzie pelzał ze 2 mce, a potem od razu wstanie. A ponoc lepiej, zeby czworakował. No to go staram sie trzymac na dywanie - heh, ale on ma frajde, jak na podloge spełznie i mu latwiej:tak: Ale faktycznie, ze na dywanie to przybiera taką pozycje do czworaków i sie buja, a na podlodze kolana mu zaraz uciekają i na brzuchu lezy.

dokładnie tak samo u nas - cały dom w panelach, młody pełza po kocu więc dlatego kupuję dziś puzzle
tak mnie natchnęła moonik w zeszłym tygodniu po wizycie rehabilitantki :tak:

reklama
Czyli dobre będą te puzzle z cyferkami albo literkami:tak:

Ja dziś międzynarodowego nie zaliczyłam, ale za to kupiłam Gabuli super ciplutką czapę na zimę:-) foto może jutro pstryknę, bo zaraz do pracy zmykam...

Do góry