reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

PUZZLE-popieram maniulke zdecydowanie:tak:Teraz to juz troche za pozno na takie puzzle-tzn fajne jako ozdoba mieszkania czy gadzet edukacyjny.Natomiast my kupilismy Julicie jak miala 6,5 m-cy bodajze to juz bylo za pozno bo czolgala z predkoscia swiatla i wyczolgiwala sie z nich w kilkanascie sekund:sorry2:A mamy duza paczke bo zajmuja prawie cala podloge.Takze funkcjonalnosc w tym wieku srednia.A wasze maluchy nie przemieszczaja sie jeszcze?(czytam watek o postepach maluchow ale i tak zapominam co ktore dziecko umie-przepraszam!kojarze za to zawsze szymusia ewelci i julianka oli oraz ostatnio szybka jak blyskawice gosie magdalenki:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No zapomniałam się pochwalić wczoraj przywieźli nam krzesełko do karmienia wreszcie,dzisiaj Marti już sniadanko w nim jadła i bawiła się chwile chyba jej się podoba:-)
co do samego krzesełka to wszystko jest pięknie,ładnie tylko producent nie postarał się o dopracowanie go do perfekcji ale mąż oczywiscie stwierdził ze przesadzam więc pewnie aż tak strasznie nie jest na blacie takie rysy jakies i na tym drugim też,znaczek z logo firmy to zwykły papierowa naklejka która pewnie zaraz się zniszczy pod spodem nity więc bedzie wygladało strasznie rózni się też kolorem sa mniej soczyste reszta jest ok.Pewnie gdybym była w pl odesłała bym je ale cóż trzeba się teraz cieszyć tym co się ma

Ja nigdy nie chodzę do "międzynarodowych":-) ale ostatni czekałam na córke, bo była u koleżanki na urodzinach wiec poszłam do tego sklepu co mi poleciła maniulka i kupiłam Marysim piękny kombinezon na zimę za 17 zł, wygląda jak nowy i jest bardzo wygodny.Marysia miała już 2 kombinezony i 2 kurtki ale nie mogłam się powstrzymać żeby go nie kupić.

Ja puzzle piankowe kładłam jak miał 3 miesiące, a ostatnio schowałam - za dużo mają małych części, wolę je przechować na potem jak będzie starszy i będzie puzzle układał :)

acha - też muszę się pochwalić - udało mi się kupić w lumpie kilka rzeczy dla synka, min ochraniacz na łóżeczko za 2zł i kurteczka na teraz za 2zł :))) ochraniacz już mam ale za 2zł szkoda było nie wziąć :D

Ostatnia edycja:
Modroklejka ale o jakich mówisz że nie polecasz?? bo nie wiem o które chodzi...

Ale jak z tym raczkowaniem że po kocu nie będzie? U nas Oliwier tylko na razie pełza, w salonie mamy płytki wiec po nich też się tylko śliska:-( stoi na czworakach, chuśta się ale potem pełza..

Madzik, u nas rehabilitantka kazala Tadzia na dywanie trzymac, nie na sliskim - powiedziala, ze jak sie bedzie slizgal, to bedzie pelzał ze 2 mce, a potem od razu wstanie. A ponoc lepiej, zeby czworakował. No to go staram sie trzymac na dywanie - heh, ale on ma frajde, jak na podloge spełznie i mu latwiej:tak: Ale faktycznie, ze na dywanie to przybiera taką pozycje do czworaków i sie buja, a na podlodze kolana mu zaraz uciekają i na brzuchu lezy.

Madzik, u nas rehabilitantka kazala Tadzia na dywanie trzymac, nie na sliskim - powiedziala, ze jak sie bedzie slizgal, to bedzie pelzał ze 2 mce, a potem od razu wstanie. A ponoc lepiej, zeby czworakował. No to go staram sie trzymac na dywanie - heh, ale on ma frajde, jak na podloge spełznie i mu latwiej:tak: Ale faktycznie, ze na dywanie to przybiera taką pozycje do czworaków i sie buja, a na podlodze kolana mu zaraz uciekają i na brzuchu lezy.

dokładnie tak samo u nas - cały dom w panelach, młody pełza po kocu więc dlatego kupuję dziś puzzle
tak mnie natchnęła moonik w zeszłym tygodniu po wizycie rehabilitantki :tak:

reklama
Czyli dobre będą te puzzle z cyferkami albo literkami:tak:

Ja dziś międzynarodowego nie zaliczyłam, ale za to kupiłam Gabuli super ciplutką czapę na zimę:-) foto może jutro pstryknę, bo zaraz do pracy zmykam...

Do góry