reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja próbowałam tych białych pampków. Swietne są takie delikatne i mięciutkie. Tyle że droższe:sorry2:

A pomarańczowe są zakładane w formie mateczek chyba co? Albo coś mi się poknociło...

reklama
Ja próbowałam tych białych pampków. Swietne są takie delikatne i mięciutkie. Tyle że droższe:sorry2:

A pomarańczowe są zakładane w formie mateczek chyba co? Albo coś mi się poknociło...

my mielismy raz te pomaranczowe (prezent)- sleep and play - czy jakos tak;-) ale one nie sa w formie majtek tylko normalne pieluchy. Nadia od nich miała uczulenie wiec nam nie podpasowały, normalnie to uzywamy tych niebieskich i jest ok

bansik - rewelacja!! :)))

my też używaliśmy pomarańczowych pampersów, u nas się sprawdziły, faktycznie są bardzo miękkie, a tych białych nie używaliśmy jeszcze, w sumie co to za kolekcja?

dziewczyny-fajne zakupy:tak:
Ja na swoje pedze jutro rano,o ile nie zaspie.Zdecydowanie ZA WCZESNIE otweiraja ten moj miedzynarodowy:eek::-D
bansik-cena zawrotna:-)ty to umiesz krecic interesy:tak:

te pomarańczowe są podobno mniej chłonne i twarde. białe są fajne, mięciutkie - wyglądają jak te dla noworodków... ale na noc wolę te zielone...

To pomieszało mi się:sorry2: Sorki! Tak activ boy i girl są w formie majteczek, a pomarańczowe sleep &play normalne tylko cieńsze i chyba bez ściągacza takiego fajnego co?

Te białe Pampers Premium Care są zdecydowanie delikatniejsze, ale też bardzo chłonne.

mordoklejka - my też kupiliśmy te activ boy, nie są złe, tzn założyć czysty to nie problem, a jak brudny to rozrywamy boki i jest jak zwykły pampers :)

To pomieszało mi się:sorry2: Sorki! Tak activ boy i girl są w formie majteczek, a pomarańczowe sleep &play normalne tylko cieńsze i chyba bez ściągacza takiego fajnego co?

Te białe Pampers Premium Care są zdecydowanie delikatniejsze, ale też bardzo chłonne.

ja jeszcze nie próbowałam tych najnowszych premium Care, ale spróbujemy pewnie niedlugo:tak:

Pomarańczowych Sleep&Play próbowaliśmy ale wydaje mi się że one są jednak mniej chłonne i twardsze (bo w nocy dzieci mniej z reguły sikają, bynajmniej tak jest u nas), zreszta na opakowaniu jest napisane ze to pieluszki Economy. Bo te normalne ACTIV Play sa jakby exclusiwe:-D bynajmniej mi sie tak wydaje:-D:-D

A te Economy pomarańczowe to dla mnie jak DADA czy Lidlowe, tyle że cieńsze, ale podobnie twarde.

reklama
Do góry