reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

U nas w miasteczku tez tylko jeden Next.
Spodnie Jeansy na 6-9miesiaca kosztuja 20e to jest ponad 80zl ,a ja w ciuszku kupuje za 2e czy 3 euro.
kiedys nawet 2pary kupilam za 2e.
Nawet w poniedzialek 2pary no tylko ze dresy za 2e:-pto jest troche wiecej niz 8zl!!!
U was w każdym mieście jest next a tu w Polsce jeden jedyny
4 listopada małż ma delegację do Dublina, ale powiedział, że nie bedzie łaził po zadnych sklepach bo się na tym nie zna.
Ewelciu nie ma tam u was w nexcie jakiś promoci teraz?

reklama
Ivaz promocje sa dwarazy lub trzy razy do roku!!!
Ostatnio byla w sierpniu chyba - wtedy sklep jest otwarty od 6 rano do 22 chyba i wszystko jest 50% off.
Zeby sie dostac do sklepu trzeba stanac w kolejce okolo 4:30-5rano:szok::szok::szok:kolejka na calym parkingu.
Co sie wtedy tam dzieje to masakra jakas.
Teraz pewnie bedzie 26 grudnia tak jak rok temu!!!

to tak jak u nas, ceny też są podobne tylko jak oglądałam katalog nexta, to u nas nie ma całego asortymentu.
A wyprzedaże tak samo jak u Was

Ivaz dla dziewczynek sa cudenka w Next a dla chlopczykow to juz mniejszy wybor,ale cena spodni mnie powala!!!
Naprawde czasami kupuje prawie nowki za 2-3e pare razy z metkami mi sie udalo kupic!wiec w next bywam zadko.
kupilam tam ostatnio czapke ale szybko ja oddalam,na obwod glowki za duza a do polowy uszy siegala.
Kupilam tez takie ala kozaczki brazowe - dobra nie smece jutro postaram sie wstawic fotki.
Dzis mialam zajrzec ale juuz czasu nie mialam bo sa szelki do spodni a mojemu szymkowi beda potrzebne!!

Maniulka pomyslalam o Tobie piszac o tych szelkach:-D:-D:-D
Mysle sobie zaraz Maniulka napisze ze moj Maciej tez chodzil w szelkach:-D:-p
Przeciez moj Szym przypomina Ci swojego synka:-p

Ale teraz to on juz kawał chłopa sie zrobił :-)ale zawsze taki mikry był portki z gumkami w pasie to u nas podstawa była najczęsciej w 5-10-15 kupowałam bo tam jakies na niego były:-D:-D:-DNo teraz jego waga wacha się w granicach 26 kg

reklama
Ale teraz to on juz kawał chłopa sie zrobił :-)ale zawsze taki mikry był portki z gumkami w pasie to u nas podstawa była najczęsciej w 5-10-15 kupowałam bo tam jakies na niego były:-D:-D:-DNo teraz jego waga wacha się w granicach 26 kg
Maniulka ja swojemu Oskarowi cały czas kupuję spodnie z gumką w pasku bo chudy jest jak patyk ma 13 lat i waży 33 kg. Jest najlżeszy w klasie. najczęściej kupuje mu spodnie w C&A bo są szczupłe i jakoś wygląda.
A jak był taki mały jak Zośka teraz to przekraczał siatki centylowe taki był gruby:-):-)

Do góry