reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Super ze Wam sie podobaja bo mnie tez:)) w srode znow bede w miedzynarodowym a moze jutro tez.............jeszcze nie wiem dokladnie.
To jak nalog - mowie Wam!!!!
Zapomnialam wam pokazac te sliczne spodnie z Nexta co wczoraj kupilam :-)przy okazji strzele fote!!!!

Ewelcia - super ciuszki:tak::tak::tak:

Mam pytaniedo dziewczyn które kupowały w promocji w roosmanie pampki - jaki rozmiar kupowałyście??? Ja dziś zjeździłam całe miasto i w żadnym rosmenie nie było pampersów rozm. 4:szok: były wszystkie inne a tego nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Moze tego promocja nie obejmuje:confused: ale to bez sensu
No i Nadia chyba nie będzie miała nowej zabawki:wściekła/y:

ewelcia-ale czadowe ciuszki,i jak duzo!Najlepsze sa spodnie sportowe Nike i Adidasa oraz te 3 sliczne kolorowe koszulki early days!bedziesz miec prawdziwego modela:tak:Oczywiscie ze wizyty w lumpku to nalog:tak:Ja jak w ten poniedzialek zaspalam to az mi zal bylo:-DPotem jeszcze dobily mnie te 2 pielegniarki i zgubiona kartka do neurologa wiec czarna seria:-DI widze ze inni tez nalog-bo co poniedzialek widze staly sklad-ta sama klientela:-DDobrze ze do poniedzialku juz blisko:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Karolka ja uzyam 4+ takie byly w promocji i takie wzielam:-p
One sa od 9 kg a Szym ma 8kg moze 8200g i powiem szczerze ze duzo sie nie roznia od 4 praktycznie to samo!!!!

Do góry