reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Domi ja tez nie mam slimaczka:-(Szkoda bo nawet jaby Julita sie nim nie interesowala to bym go opchnela:-DZart zartami a slimaczka nie mam.po prostu nie kupuje pieluch jednorazowych,sporadycznie tylko.

dziewczyny jestem uzależniona od allegro:-:)-(
Dzisiaj nakupowałam:
body bo już powyrastała liliputek75 Nowe Body Early Days 74 6-12 Irlandia (798905595) - Aukcje internetowe Allegro
*__ CARTER'S itp __* 3 BODY Z DLUGIM REK Roz 12 M (788357916) - Aukcje internetowe Allegro
sukieneczkę - szykują mi się 2 imprezki rodzinne a sukienek brak, więc musiałam
BHS-Słodki komplecik dla córci 9-12m* (791617440) - Aukcje internetowe Allegro
ta mi się mniej podoba, ale była tania SUKIENECZKA ,BODY ,SWETEREK BDB STAN! (785943717) - Aukcje internetowe Allegro
i taki komplecik bo sobie pomyslałam ze w sklepie to rajstopy są droższe;-)
Super komplet spodenki 3/4 +bluzeczka + GRATIS (791763889) - Aukcje internetowe Allegro
i na wszytko mam wytłumaczenie, przecież musiałam kupić

Ivaz-leze ze smienchu buahahahaha:-D:-D:-D:-D:-DBynajmniej nie z twoich zakupow bo sa udane a ceny tych fajnych body mnie powalaja na jakie okazje trafilas!:szok:Gdyby nie to ze komoda mi sie nie domyka z ubrankami (w tym body) julity to...:-D:-D:-DJa tez jestem uzalezniona od allegro.Ale nie robie sobie az takich wyrzutow bo tez sprzedaje,czyli jest obieg w naturze:tak:

Ivaz swietne zakupy!!!
Body naprawde rewelacyjne!!!
Pewnie jak bym mieszkala w PL to tez bym wszystko na Allegro kupowala a m pewnie by mi juz dawno konto zablokowal:-D:-D:-D(mamy wspolne).

Ja dzis tylko spodnie Nexta za 3,50e:-p.
Ostatnio tylko pisze a nie wklejam fotek,ale obiecuje ze jak znajde czas to wrzuce fotki!!!

Ivaz swietne zakupy!!!
Body naprawde rewelacyjne!!!
Pewnie jak bym mieszkala w PL to tez bym wszystko na Allegro kupowala a m pewnie by mi juz dawno konto zablokowal:-D:-D:-D(mamy wspolne).

Ja dzis tylko spodnie Nexta za 3,50e:-p.
Ostatnio tylko pisze a nie wklejam fotek,ale obiecuje ze jak znajde czas to wrzuce fotki!!!
Ewelcia ja uwielbiam nexta, mamy dużo ciuszków, przede wszystkim z allegro.
choć czasami kupię też coś nowego (w Polsce jest tylko jeden sklep nexta:-( w Warszawie)

Rowniez przylaczam sie do fanow marki NEXT:tak:
ewelcia-my mamy wspolne konto allegrowe i to od ladnych kilku lat,takze nam sie juz dawno allegro-mania zaczela (czytaj:MNIE a nie mezowi:-D)
zapomnialam dodac ze od tesciowej dostalismy plyte z bajkami (ale ja poki co edukacje odkladam na pozniej) oraz kombinezon wlasnie NEXT.Szkoda tylko ze nie skonsultowala zakupu z nami bo juz mamy kombinezon...no to teraz mamy dwa...:eek::-D

dobra laski,ja bede powoli uciekac juz z BB bo jeszcze mam pare rzeczy na glowie.

reklama
U nas w miasteczku tez tylko jeden Next.
Spodnie Jeansy na 6-9miesiaca kosztuja 20e to jest ponad 80zl ,a ja w ciuszku kupuje za 2e czy 3 euro.
kiedys nawet 2pary kupilam za 2e.
Nawet w poniedzialek 2pary no tylko ze dresy za 2e:-pto jest troche wiecej niz 8zl!!!

Do góry