reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Domi ja tez nie mam slimaczka:-(Szkoda bo nawet jaby Julita sie nim nie interesowala to bym go opchnela:-DZart zartami a slimaczka nie mam.po prostu nie kupuje pieluch jednorazowych,sporadycznie tylko.

dziewczyny jestem uzależniona od allegro:-:)-(
Dzisiaj nakupowałam:
body bo już powyrastała liliputek75 Nowe Body Early Days 74 6-12 Irlandia (798905595) - Aukcje internetowe Allegro
*__ CARTER'S itp __* 3 BODY Z DLUGIM REK Roz 12 M (788357916) - Aukcje internetowe Allegro
sukieneczkę - szykują mi się 2 imprezki rodzinne a sukienek brak, więc musiałam
BHS-Słodki komplecik dla córci 9-12m* (791617440) - Aukcje internetowe Allegro
ta mi się mniej podoba, ale była tania SUKIENECZKA ,BODY ,SWETEREK BDB STAN! (785943717) - Aukcje internetowe Allegro
i taki komplecik bo sobie pomyslałam ze w sklepie to rajstopy są droższe;-)
Super komplet spodenki 3/4 +bluzeczka + GRATIS (791763889) - Aukcje internetowe Allegro
i na wszytko mam wytłumaczenie, przecież musiałam kupić

Ivaz-leze ze smienchu buahahahaha:-D:-D:-D:-D:-DBynajmniej nie z twoich zakupow bo sa udane a ceny tych fajnych body mnie powalaja na jakie okazje trafilas!:szok:Gdyby nie to ze komoda mi sie nie domyka z ubrankami (w tym body) julity to...:-D:-D:-DJa tez jestem uzalezniona od allegro.Ale nie robie sobie az takich wyrzutow bo tez sprzedaje,czyli jest obieg w naturze:tak:

Ivaz swietne zakupy!!!
Body naprawde rewelacyjne!!!
Pewnie jak bym mieszkala w PL to tez bym wszystko na Allegro kupowala a m pewnie by mi juz dawno konto zablokowal:-D:-D:-D(mamy wspolne).

Ja dzis tylko spodnie Nexta za 3,50e:-p.
Ostatnio tylko pisze a nie wklejam fotek,ale obiecuje ze jak znajde czas to wrzuce fotki!!!

Ivaz swietne zakupy!!!
Body naprawde rewelacyjne!!!
Pewnie jak bym mieszkala w PL to tez bym wszystko na Allegro kupowala a m pewnie by mi juz dawno konto zablokowal:-D:-D:-D(mamy wspolne).

Ja dzis tylko spodnie Nexta za 3,50e:-p.
Ostatnio tylko pisze a nie wklejam fotek,ale obiecuje ze jak znajde czas to wrzuce fotki!!!
Ewelcia ja uwielbiam nexta, mamy dużo ciuszków, przede wszystkim z allegro.
choć czasami kupię też coś nowego (w Polsce jest tylko jeden sklep nexta:-( w Warszawie)

Rowniez przylaczam sie do fanow marki NEXT:tak:
ewelcia-my mamy wspolne konto allegrowe i to od ladnych kilku lat,takze nam sie juz dawno allegro-mania zaczela (czytaj:MNIE a nie mezowi:-D)
zapomnialam dodac ze od tesciowej dostalismy plyte z bajkami (ale ja poki co edukacje odkladam na pozniej) oraz kombinezon wlasnie NEXT.Szkoda tylko ze nie skonsultowala zakupu z nami bo juz mamy kombinezon...no to teraz mamy dwa...:eek::-D

dobra laski,ja bede powoli uciekac juz z BB bo jeszcze mam pare rzeczy na glowie.

reklama
U nas w miasteczku tez tylko jeden Next.
Spodnie Jeansy na 6-9miesiaca kosztuja 20e to jest ponad 80zl ,a ja w ciuszku kupuje za 2e czy 3 euro.
kiedys nawet 2pary kupilam za 2e.
Nawet w poniedzialek 2pary no tylko ze dresy za 2e:-pto jest troche wiecej niz 8zl!!!

Do góry