reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

bansik-zgadzam sie w 100%-na sztuki wiecej sie zarobi (mozna tez na wysylce) ale wiecej roboty z wystawieniem aukcji ale za to zestawy-mimo ze mniej sie zarabia na sztuce szybciej schodza-przynajmniej u mnie.Za pake ciuszkow w listopadzie dalam 220 zl a poki co sprzedalam z niej ciuszki 0-3 mies za 40 zl + wysylka i 1sza czesc 3-6 mcy za 80 zl+wysylka.To juz jest 120 zl,a jest to dopiero z 1/3 ciuszkow z tej paki (jeszcze zostalo sporo 3-6 mcy,6-9 i kilka sztuk 9-12) takze nie tylko najwyrazniej mi sie zwroci ale i MOZE zarobie-mimo amortyzacji tych ciuszkow-bo przeciez Julita je uzywala wiec sa w gorszym stanie niz je kupilam:-Dale sie rozpisalam:-p:-D
modro-wystawiaj smialo aukcje bo to grosze.Samo wystawienie to koszt od 0,35 gr do 1,50gr-przynajmniej ja sie w tym przedziale mieszcze.tylko pamietaj o fotkach do 50 kB bo za wieksze sie doplaca.No i ja zwykle daje tylko 1 foto-tak jak mowilam dla mnie aukcja to 10 min roboty,nie przemeczam sie:-DNatomiast prowizja juz od sprzedazy to troche wiekszy koszt (zalezny od kwoty sprzedazy ale brat cos mi mowil ze najlepiej zmiescic sie do 50 zl jesli chodzi o cene sprzedazy,ale nie wiem czy to odnosnie odziezy czy czegos innego...Przyznam ze nie czytam regulaminow,bo ja wogole jestem jedna wielka ANARCHIA i nie lubie regul,zasad,regulaminow itp:-D
A o do mojego allegrowego nicka to niektore z was go znaja-bo podawalam na priva wiec mozna wylukac ze moje aukcje nie sa zbyt skomplikowane zeby nie powiedziec bardzo skromne graficznie i opisowo;)))

wogole to chyba nie pomylilam watkow-tu pisalyscie o sprzedazy prawda?Bo mi komp swiruje i mnie wywala:/

bansik-wozeczek fajny i cena dobra!:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ATsonia,Edis-super zakupy!!!
Isku-ksiazki maja bardzo tanie oplaty i prowizje wiec je sie najbardziej oplaca wystawiac.
Ja do allegro podchodze-hmm juz tak hazardowo chyba:-DKreci mnie czy cos sie sprzeda czy nie,ta adrenalinka...rozumiecie?A sprzedaje rozmaite rzeczy i przedmioty-te ktore sa nam niepotrzebne w domu i zajmuja miejsce.A ubranka jak bym miala komu oddac po julicie to bym dala ale nie mam.Moja kuzynka ta co bedzie miala coreczke w styczniu ma fure ubranek po swojej starszej 3 letniej corci bo pytalam a moja psiapsiola z terminem kwiecien/maj po 1sze nie zna plci jeszcze a po 2 ona z tych co uzywane rzeczy i lumpki niet...wiec nie chce jej wprawiac w zazenowanie:-D

Sara - dzięki za info o książkach :) a tak z ciekawości spytam - wystawiasz aukcje czy kup teraz, i co Ci lepiej schodzi i czy ceny dajesz niższe żeby klientów przyciągnąć, czy takie żeby od razu na nich zarobić? Będę wdzięczna za porady fachowca :)))
coś w tym jest wciągającego - ja też co chwila zaglądam czy coś się zmieniło w moich aukcjach, czy ktoś doszedł do obserwujących itd :)))

mordo a gdzie widzialas ten wozeczek?? normalnie w sklepie?? bo ja czarnego szukam... na allegro ostatni byl i sie sprzedal za 400zł ale bez zadnych dodatkow typu pokrowiec, folia... to nie wzielam ;/

dziewczyny polecam fajną stronę, gdzie można sprzedawac i kupowac używane rzeczy, ja ostatnio tu kupiłam Zyrafkę pełna klocków FP za 35 zł.+ 2 klocki gratis Z tego co się zdążyłam zorientowac jest taniej niz na allegro www.szafka.pl
Zeby zobaczyc ceny trzeba się zarejestrowac, rejestracja trwa 2 minuty, polecam

reklama
Wpadam tylko na zakupowy:tak:
Ivaz-fajna stronka:)
Isku-czesciej wystawiam "kup teraz" niz aukcje i o dziwo kup teraz mi czesciej schodzi.Aukcje wystawiam tylko do rzeczy nazwijmy to nietypowych,takie ktore trudno wycenic a szkoda byloby sprzedac za bezcen.Ceny ustalam raczej te niozsze,ale najpierw "badam rynek" by cena byla adekwatna a nie z kosmosu.Jednej z was pisalam "allegrowe porady sprzedazowe" i wlasnie teraz je skopiowalam i tobie tez wysle:)Przy okazji obczaisz mojego nicka i se popodgladasz co i jak.Na pewno przynajmniej kilka z was lepoiej zarabia na allegro niz ja.U mnie chodzi bardziej o spieniezanie rzeczy ktore i tak by poszly na smietnik lub by zalegaly zajmujac miejsce.No i ta adrenalinka...:-D

Do góry