reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

To prawda Maniulka.Moja siostra mieszka w Norwegi i mówiła o tych korytarzach,było bardzo dużo śniegu i bardzo długo leżał.Moja siostra jak przyjechała do Szczecina to była szczęśliwa że chociaż kilka dni nie widzi śniegu bo aż miała dosyć.:-)

reklama
Modro-pomysly masz super,pokoj wodny bomba.Popieram ze tapetami,okleinami,szablonami +fantazja mozna wyczarowac fajne wnetrze.

Moja znajoma miala (czy ma do teraz nie wiem) super urzadzone mieszkanko-bo nietypowo.Na styl hmm orientalny(zapalczywa tancerka brzucha:tak::-D)Naprawde zaczepiscie.W kazdym razie wypoczynek nie polegal na byczeniu sie na sofach,tylko bardziej "podlogowo":-DTrudno mi opisac jej chalupke ale mnostwo dodatkow orientalnych zrobilo fajny klimat.

Co do sanek-a w piwnicy u moich rodzicow tez powinny byc gdzies drewniane po nas.Ale mysle ze jeszcze za duze-ja w nie wsiadalam majac 8 lat jak mnie tata zima ze szkoly wozil (spojrzenia zazdrosnych kolezanek-bezcenne:-D).Oczywiscie zartuje,wiele dzieci tak jezdzilo:tak:Mysle ze dla Julitki mniejsze powinny byc.

reklama
fajne kszesełko-mocne, soczyste kolorki...jak dla mnie super!

a ja sie dzis pierwszy raz zawiodłam na allegro...przyszły zamówione torebki-paczka zabezpieczona słabo, owiniete tylko folia, bez koperty, w zwiazku z czym smierdza, na dodatek jedna ma przebarwienia...kosmetyki tez fuj...jedna kredka ma zrysowany czubek...zawiodłam sie...

Do góry