reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

aaa i zapomniałam napisac ze wczoraj wpadli do nas tesciowie i przywiezli mase ciuszkó dla adasia-4 takie super komplety-zaraz poszukam moze znajde na allegro, i kombinzezon z crocodillo-tez poszukam

Coccodrillo: Kombinezon zimowy r: 86 NOWOŚĆ!!! (748493726) - Aukcje internetowe Allegro

taki kombinezon

a takie kompleciki
Sper 3-y częściowy komplecik Nannette 6-9 m-cy (777892075) - Aukcje internetowe Allegro
taki jak ten tylko z dinozaurem
Komplet 3 częściowy dla chłopca- zielony 74 (753965216) - Aukcje internetowe Allegro
taki tylko z czerwoną koszulą

dwoch pozostałych nie znalazłąm-jeden to dresik 3 czesciowy z body z dł rekawem-taki cieplutki od srodka włochaty, a drugi to komplet spodnie i bluza-sliczne niebieskie z piłkarzem

reklama
mordoklejka - super ciuszki :)) fotelik też extra :)))
my fotelika nie kupowaliśmy, dostaliśmy w spadku od siostry męża, jeszcze nie wypróbowaliśmy ale jeśli będzie z nim coś nie tak to poszukamy nowego :)

no wiec mamy fotelik!

bylismy wczoraj, stracilismy ponad 2 godziny, ale postanoiwłam ze wroce z fotelikiem i wrociłam. pani w sklepie namawiała nas bardzo mocno na casualplay - taki
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=50&products_id=1006&<osCsid>

moglabys mi powiedziec ile w Polsce kosztuje ten fotelik? my wlasnie o takim myslelismy - wozek mamy tej firmy. a jesli bylaby duza roznica w cenie, to wstrzymalabym sie z zakupem do grudnia, jak bedziemy w Polsce;-)

byłam dziś z teściową NA zakupach. kupiła małej (ja wwybierałam) 2 komplety czapka+szalik), 3 pary rękawiczek też już od nich dostała. W wolnej chwili strzele wam foto;-)

reklama
MM- bardzo fajny zakup z tymi zabawkami i ciuszki tez extra!!

Mordoklejka-fajnie że macie już fotelik-świetnie wygląda, ciszki-super!!!

Do góry