reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ivaz-Julita tez raczej z tych "krotkonogich" (a za to jakie grubasne serdelki ma:-D)
Tak,wiecej zarobisz na malych zestawach aczkolwiek popyt jest na wiesze komplety.takze jak chcesz sprzedac szybko to w duzym zestawie a jak ci zwisa czy szybko czy nie to lepiej wystawiac male zestawy az do skutku:tak:Moja aukcja zaraz sie konczy,i widze ze ktos obserwuje tez kolderke i stroj chrzcielny Julity:tak:

reklama
Sara, ten pierwszy wózeczek baby planet jest bardzo fajny, ponoć za oceanem ma dobre opinie, no i zakup wiąże się z celem charytatywnym. Są jeszcze chyba 3 wersje kolorystyczne i każda chroni jakies zwierze :tak: Ja się zastanawiałam nad motylem (nawet linka gdzieś tu wklejalam), ale wygrał jane :-)
Ten model chicco, choć popularny dla mnie jakoś tandetnie wykonany, te cienkie rureczki i te przednie kołka jak by miały zaraz odpaść - masakra.

Właśnie kupiliśmy aparat fotograficzny :-)

Z rozmiarowkami jest roznie!!!
Kupilam kiedys body Early Days 6-12m i one za miesiac juz napewno beda za male tak samo pajace do spania mam 6-12m i one juz teraz sa w sam raz i musze juz szukac wiwkszych.
Dzis kupilam 2 bluzeczki dla Szymka Cheeroke:tak::tak::tak:

tylko że w takim kombinezonie to dzieć pochodzi kilka miesięcy, nawet jeszcze marzec może być bardzo zimny to chyba lepiej kupić za duży z regulacją tj podwijane rękawy czy ściągane nogawki, tam u Was w Norwegii to chyba szybko zima sie zaczyna???
U nas zima szybko się zaczyna ale szybciej się kończy;-)
Kurteczka była mi potrzebna na już i szczerze to żałuję że nie wziełam tej mniejszej bo ta jest naprawdę sporo za duża myślę że zimę w niej przelata :tak:a w razie coś to mam dla niej kombinezony i kurteczkę ale na 80 mam też na 86 mąż się śmieje że one takie wielkie że chyba za rok będzie w tym śmigać i podejrzewam że ma rację bo rozmiar 86 to tak na ok półtorej roku mi sę zdaje
Sara fajny ten srebrny wózeczek :-)

Mnie tez sie podoba.Taki zwykly a niezwykly-nietypowy przez zestawienie kolorystyczne.Dokopalam sie do amerykanskich stronek i faktycznie ma dobre opinie co jeszcze bardziej mnie zdolowalo:-(Dlaczego to co fajne nie daje sie obejrzec na zywo?No bo czy to nie szalenstwo kupowac wozek tylko polegajac na opiniach i foto?Znalazlam
stronke baby planet i prezentacje wozka w 360 stopniach-nalezy klikac "spin".
http://www.baby-planet.com/products/ES_Leopard.aspx#

Faaaajny jest...nikt by takiego na ulicy nie mial :p :]

Modroklejka zaszalala i ma fotelik samochodowy ze stanow to moze ja moglabym miec wozeczek...Pograza mnie fakt ze mezowi tez sie on podoba...nazwal go "silverek";)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Saro bardzo, ale to bardzo ładny ten wózeczek, szkoda że nie można go obejrzeć w realu. Niektóre wózki mozna kupowac w ciemno, ale to te bardziej zanane marki np. emmaljunga czy maclaren, itp., bo wiadoma że to nie szajs, ale tak mało znany wózek chyba bym sie wahała kupić bez obejrzenia, tylko dlatego ze ma fajny design i na zdjęciach porządnie wygląda. Zapodam link na gazecie w wątku wózkowym może ktos ma ten wózek, albo wie gdzie go można obejrzeć w Polsce

Sara- wystawiłam swojego x-lanera na sprzedaż-jak go opchnę to kupuję tez wózek i napewno będzie to jeden z tych który Ty mi pokazałaś czyli albo Chicco albo ten ze stanów :szok: obydwa są zajebiaszcze- ale Chicco mi się podona ze względu na rączkę-tego szukałam!!!

Ja zalapalam jakiegos "doła wózkowego":eek::-D
Jeszcze troche i bedziemy rzucac moneta,slowo daje.Bo kazdy wozek ma wady i zalety,ja nie widze idealnego.
Snow leopard-wade ma niezaprzeczalnie taka ze na zywo sie go nie obejrzy,ze trzeba by zainwestowac dodatkowo w spiworek uniwersalny (tzn pokrowiec na nozki)-na szczescie na allegro srebrno-szarych jest pod dostatek no i byc moze palak/barierke uniwersalna ale trzebaby wiedziec czy fi 16 czy fi20 by moc ja dokupic.No i ta jasna tapicerka bedzie sie brudzic az milo:tak:Ale i tak wozek jest sliiiicznyyyy...:rofl2:
Chicco-wada to chocby 9,5kg,aczkolwiek mozliwosc lukania na swoja pocieche (siedzsko przodem) jest kuszace,jak i ta raczka-albo 2 albo 1,jak komu wygodniej.no i ja,fanka zywyh kolorow o dziwo najbardziej upodobalam sobie "comic"-czarno-bialy,jeszcze turkus jest OK choc takich wozkow duzo jest.

kupilam Amelii taki gryzak z siatka (rozowo-fioletowy)
NUBY GRYZAK Z SIATKĄ NIBBLER DO OWOCÓW W-WA!!HIT (750725620) - Aukcje internetowe Allegro
Oraz taki kubek (tyle ze fioletowy;-))
NUBY - KUBEK "NIE KAPEK" 300ML (736318298) - Aukcje internetowe Allegro

Z tym gryzakim radzi sobie swietnie (sama jestem w podziwie) soki wysyssa do cna:-D

A ten kubek to niestety zakup nie na teraz.. na opakowaniu nie bylo napisane od ktorego miesiaca .. jak narazie za szybko dla Amelki leci ale przyda sie na pozniej:tak:

reklama
wpadłam po wekkendzie pełnym gosci i nardobiłam tylko ten watek narazie

sara-my jeszcze nie kupilismy tego fotelika ze stanów, ale baaardzo rozwazamy...wózek baby planet bardzo fajny, co wiecej wiem ze w poznaniu sa conajmniej dwa takie-tzn starsze modele bo w innej kolorystyce, ale wydaje mi sie ze model ten sam-ma je moja znajoma dla swoich blizniaków-bo jak sie kupi 2 to jest mozliwosc połącznia ich takim łącznikiem-chyba ze to inny model-zapytam-ale na 100% baby planet

adas po weekendzie pełnym gosci i prezentów jest "bogatszy" o hustawke little tikes-taka wieszana w drzwiach, 3 sliczne pajace nexta, auto simby-superowe, jezdzi i mruga oczkami, fajnego micha, kołderke i poduszke feretti-wypełnienia, bo te co mielismy okazały sie za ciezkie i za ciepłe, kilka ksiązeczek, rajstopki, fajowe skarpetki nexta, bodziaka moro i butelke z krecikiem...tutaj linki jak co wyglada

huśtawka
LITTLE TIKES 600937E5 WSPANIAŁA HUŚTAWKA SUPER ! (745081997) - Aukcje internetowe Allegro

pajace
@NEXT@NOWY 3-PACK PAJACY Z ŻYR. TURK-1,5-2l-W PL (753985952) - Aukcje internetowe Allegro

autko-to niebieskie-fajne, mruga oczkami, macha czapka, i jezdzi po całym pokoju
Samochodzik 12-tego miesiąca + GRATIS - Simba (753917068) - Aukcje internetowe Allegro

skarpetki-chyba myfa takie wklejała
NEXT Nowe Skarpetki 5 PACK 12 cm ~ OD RĘKI (749141533) - Aukcje internetowe Allegro

butla z krecikiem
BUTELKA NUK FIRST CHOICE 300 ml- WESOŁY KRECIK :) (731317500) - Aukcje internetowe Allegro

reszty nie mogłam znalesc na allegro:-D:-D a zdjęc narazie nie mam czasu zrobic

ide poczytac inne watki

ale tu wróce:-D:-D:-D:-D

Do góry