reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Sara fajne te kojce, ale ja kojca też nie kupię, miałam jak Oskar był mały, wogóle nie chciał w nim siedzieć, wył jak tylko probowałam go wsadzić.
Mam łóżeczko turystyczne, ale my go używamy na codzień do spania.

Dziewczyny czy wasze dzieciaczki śpią w takich śpiworkach,
ŚPIWÓR ---- ŚPIWOREK NIEMOWLĘCY ------ MIŚ (713871728) - Aukcje internetowe Allegro
czy nie za bardzo ograniczają ruchy dziecka, bo moja ciągle w nocy sie wierci raz spi na boku raz na brzuchu i ciągle jest odkryta

reklama
Madzik faktycznie o dziwo wiekszosc kojcow na necie (tych niedrewnianych) jest mala!Przeciez sa ludzie z wielkimi mieszkaniami (moja tesciowa chociazby ma sam salon+aneks cos kolo 80m2) wiec tez mnie to dziwi.Duzego kojca z podloga nie znalazlam,najwiekszy NIEDREWNIANY kojec poki co to 110 x 110 :

NOWOSC KOJEC 110 x 110 + MOSKITIERA POLECAM !!! (712938643) - Aukcje internetowe Allegro

Dlatego ja zdecydowalam sie ze lozeczko turystyczne bedzie za male na kojec bo one maja zazwyczaj 110 x 60 (takie przecietne) co daje powierzchnie 6600 a jednak taki 110 x 110 to juz 12100 wiec prawie 2 razy wiecej!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aha,jeszcze dopisze ze sie wlasnie zastanawiam czy to wogole jest przydatne taki kojec?Niby latem do ogrodu czy do pokoju i nawet znalazoby sie miejsce u nas w pokoju (taki uklad pokoju ze na szczescie kojec nawet duzy wszedlby luuuzem).
O zabawkach mi nawet nie mowcie-Julita ma ich tyle ze juz nie wiem gdzie je wsadzac,narazie laduje do wiader na zabawki takich specjalnych.Taktoby je w kojcu miala i sie z nimi kisila a nie walaly by sie po pokoju:-DTylko no wlasnie,czy taki kojec sie przyda,oto jest pytanie.Na pewno nie siedzialaby w nim dlugo i czesto,tylko jak nie moglabym miec jej w danej chwili na oku.

no właśnie porazka:baffled: same małe te kojce:baffled: chyba pozostaje poszukac drewnianego:-(
A ja chciałam większy bo własnie mi sie wydaje że nawet taki 110x110 to i tak mały.. Jak patrze na lóżeczko Oliwiera to jakoś nie umiem sobie go wyobrazić aby w nim miał sie bawić ze swoimi zabawkami.:baffled:Sara łóżeczko turystyczne jako kojec odradzam:tak: lepsze te kwadratowe juz..

A czy się przyda? mi napewno bo tak jak Mirka mam duży salon i pełno różnych pierdoł tez na podłodze stojcych a najgorzej mnie przeraża kominek.

A mnie strasza kable bo nie wszystkie sa pochowane gdyz nie kazdy kabel da sie schowac!nawet jeden przedluzacz jest na wierzchu z wtyczkami.Takie niby nic ale najwiecej wypadkow dzieje sie w domu.

Ale wiesz co Madzik,ale te drewniane to sie chyba dlugo montuje i demontuje?No i co jak upadnie i glowka walnie?Ja bym chciala cos miekkiego i os co rach ciach szybko sie sklada-np jak bede odkurzac czy chciala grata z widoku sprzatnac to zeby sie w mig zlozylo.

Mojego m kolega mieszka tutaj z zona i synem i obydwoje pracuja a malym zajmuje sie dziadek i raz dziadek przysnal i jak sie obudzil to Macius powywalal caly popiol z kominka a malo tego wysmarowal i sciany w salonie sadzami:szok::szok::szok:Macis mial wtedy 1,5roczku czy troszke wiecej.

Nawet nie patrzylyscie jaka zabawke chce kupic Szymkowi!:-(

reklama
ewelcia - żyrafa fajna :tak:

ivaz - Jasiek nie chciał w takim śpiworku spać. teraz ma kołderkę taką trochę większą, to nie jest w stanie całkiem się rozkopać
ze śpiworkiem spróbuję jeszcze w zimę:tak:

Do góry