reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Och Saro nie wyglądasz jak "gruba bania" tylko jak kobieta w ciąży :tak::tak:, no bo jak chciała byś wyglądać w 6 miesiącu, jak anorektyczka z wklęsłym brzuchem i wystającymi żebrami :-D:-D

reklama
to ja pozameczam was ciuszkami mojego niunka
najpierw bodziaki z krótkim i długim rekawem
łącznie zebrało sie tego jeszcze troch wiecej niz na zdjeciach ale takich zwykłych białych nie bede przeciez wklejac....
po 3 dzieciaczkach troche tego jest-z samym krótkim rekawem jest chyba ze 40 szt!-rozne rozmiary bo od 50 do 74, ale jestem przekonana ze tego juz nie bede musiała kupowac

a teraz cała masa innych ubranek
sa deresiki, spoiszki, pajacyki, ogrodniczki-oj sie kuzynki postarały...tak naprawde to pewnie nie bede musiała nic kupowac...ale oczywiscie jak mi cos w oko wpadnie to na pewno kupie

i dalszy ciag

a na koncu ja z moim pomocnikiem i jednym nie rozpakowanym kartonem...a miałam takich łacznie 4!...jutro wkleje reszte zdjec...o ile bede miała czas pofotografowac wszystko

Modroklejko super ciuszki:-).Ja dzis poprosilam meza by sciagnal ze strychu 4 worki ubranek ,bede sortowac -jeden worek mam nowych z metkami na chlopca,wiec tez bede juz przegladac .Chyba juz czas:tak:do tego dokupilam kilak ubranek nowych ..pewnie jeszcze cos dokupie:-)

jeszcze wkleje wam szafe zebyscie miały poglad ile tego jest...
wsrod tych ciuszków jest cała masa nowych rzeczy które dzieci kuzynek dostały-najczesciej nie trafione z rozmiarem czy porą roku

do tej szafy mam jeszcze komody-kiedys wkejałam zdjęcia-jedna komoda stoi pusta, ale w drugiej puste jest ylko pol szuflady

Mordoklejko śliczne ciuszki ja mam wszystkie ciuchy u mamy które są już za małe po obydwu córkach :)
Jednak dużo sukienek i różowych rzeczy to odpada więc napewno coś dokupimy ale jeszcze nie teraz może około stycznia cos sie pomysli
:-)

OMG modroklejka ile ciuszkow!I jakie ladne:-) Normalnie kilkoro dzieci mozna tym obdzielic!Z tego co wiem Mikolaj w kilku osobach tez ciuszki dla corci szykuje:-D

reklama
sara-ta sa własnie ciuszki po 3 chłopaczkach...ciesze sie bo dzieki temu i tyle kasy nie strace i wiadmo juz jak te ciuszki sie zachowuja po praniu-ostatnio bratówka kupiła dla synka bodziaki które sie rozlazły po 2 praniach i sa tak szerokie ze mały moze sie dwa razy owinac...

Do góry