reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

gryzaczki-Juli ma gryzak wodny canpola i ladnie nim trafia do buzi:tak:

kubki-niekapki i kubki treningowe-z ust mi wyjelyscie wyklad:-DBo w sklepie jak powiedzialam ze chce kubek-niekapek to pani do mnie ze czy chce niekapek czy treningowy:-D:-D:-DNo to ja na to ze niekapek do treningow picia:-)Powiedziala ze roznia sie wladciwie tym ze jedne maja bardziej miekkie ustniki a drugie bardziej twarde.

foteliki samochodowe-te wielkie fotele dla duzych dzieci (o duzym zakresie wagi i wieku) sa takie...dorosle:-D:szok:Ja chce moja mala widziec w slodkim foteliczku dla dzieci jak najdluzej.mamy podarowany od rodziny fotelik 0-13 kg,ktory podoba mi sie bo poza wkladka redukcyjna ma dobrze wyprofilowany ksztalt-dziecko w nim bardziej lezy niz siedzi i nie jest "gleboko wcisniete" co obserwuje w innych fotelikach chocby w przychodni:tak:nasz jest taki jak na foto-szeroki i lezacy:tak:Nikt nie pyta czemu nie pomaranczowy?:-DBo podarowany i mielismy farta ze pasuje bo tapicerka w aucie jest granatowa jak i nasze auto:-D

reklama
carolin ładny ten fotelik, ale jak zobaczyłam ten maxi cosi co wkleiłam link to się zauroczyłam w nim :-D. Mi właśnie też sie wydaje że o 9 do 36 to za duży przedział wiekowy.

Ludzie do 36 kg masakra mój syn ma 8lat i waży 30 kg to jeszcze by w nim spokojnie jeździł ,a ja jak wychodziłam z 8 klasy szkoły podstawowej to ważyłam 40 kg to prawie dobry był by dla mnie hi hi:-)

mój synek ma 8 lat i waży 22kg, zdecydowanie a duzy przedział wagowo-wiekowy... bynajmniej moim zdaniem:-):-):-) maxi-cosi mam fotelik 0-13 i jestem bardzo zadowolona i mam zamiar również kupić większy... ostatnio zaintrygowały mnie jeszcze te z pasami skrzyżnymi tylko nie wiem czy dziecku będzie wygodnie...

Agusia ja mialam ten do 13kg wziasc ten (taki sam kolor jak ty chcesz wziasc) ale w koncu wzielam czarny bo po
1) nie bylam pewna w 100% ze bedzie dziewczynka:-p
2) czarny pasuje mi do wozka:-D

Do 36 kg zdecydowanie za duzy przedzial wiekowy:tak:

a ja kupiłam dzisiaj ten gryzak tommy teepee czy jakos tak - taki smoczkowy, ale Zuzce się chyba nie podoba. smoczek zasysa elegancko a tego jakoś nie umie. ale zobaczymy, w końcu to tyklko pierwszy dzień:tak:

my też kupilismy ten gryzaczeksmoczkowy z tt na 1-wszy etap ząbkowania i mały na razie bardziej go miętoli w łapkach niz wkłada do buzi- no zobaczymy co będzie dalej... pocieszam się, że chociaz do nakładania żelu w razie czego sie przyda:-):-):-) do nas też dotarło pierwsze pudełeczko hipp- miło...

my też kupilismy ten gryzaczeksmoczkowy z tt na 1-wszy etap ząbkowania i mały na razie bardziej go miętoli w łapkach niz wkłada do buzi- no zobaczymy co będzie dalej... pocieszam się, że chociaz do nakładania żelu w razie czego sie przyda:-):-):-) do nas też dotarło pierwsze pudełeczko hipp- miło...

jakie pudełeczko??

reklama
my tez mamy gryzak TT i Nadia jakos sobie z nim radzi, trzyma caly w buźce i tak smiesznie mieli usteczkami:-D a jak jej sie znudzi to lapie w raczke wyjmuje jeden koniec i mizia sie drugim po dziaselkach, wiec w naszym przypadku zakup jak najbardziej udany:tak:

Do góry