reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no ja nad krzesełkiem jeszcze nie myślę. choc chyba już myusze zacząć pomału...;-) ale chciałabym takie z którego można tackę zdjąć i ją umyć i żeby Zuzia mogła przy nim potem rysować na przyład

ja po synku mam takie
drewex krzesełko do karmienia Antoś teak +gratis (660668310) - Aukcje internetowe Allegro
jest praktyczne bo synek krótko chciał jeść "na wysokości" i potem tylko w wersji niskiej rozłożonej - miał swój stolik - praktyczny do rysowania i zabaw

tylko wada dużo miejsca...., chociaż łączy 2 funkcje i w kawalerce się sprawdzał

koleżanka chwali sobie ze względu na to że zajmuje mało miejca takie
IKEA | Krzesła do jadalni | Krzesełka wysokie | ANTILOP | Krzes wys z zabezp
są w wersji białej i czerwonej

Kaczuszka-dziekuje za wypowiedz,jestem na etapie upatrywania (juz takiego konkretnego) krzeselka do karmienia wiec kazde info cenne.To z drewexu jest fajne bo funkcjonalne (tylko ja bym brala jasne sosna bo u mnie musi kolorem pasowac) ale jedna mama mi powiedziala ze najlepsze dla starszych dzieci-takich ktore juz same siedza pewnie,a ja nie wiem kiedy moja Juli zacznie siadac,dlatego jeslibym miala juz uzywac krzeselka to to musialoby troche poczekac.To z ikei-ja mam jakas awersje do mebli z ikei-ten sam styl prezentuje to krzeselko i takie niet,nawet cena mnie nie zacheca:tak:Nie jest latwo podjac decyzje,oj nie.

kurcze mnie to z ikei jakoś też nie podchodzi... a alergii nie mam na ikee. nawet pościel dla małej tam kupilismy i jest duża więc pewnie dla dwulatka też będzie dobra. od razu komplety pościelowe też kupiliśmy i dobrze bo te u nas strasznie drogie a tam kilka złotych trzeba bylo zapłacić i jestem zadowolona. prześcieradła jak na miarę szyte. wszystko dobrej jakości nic nie farbuje także z pościeli (a mam 3 komplety) jestem bardzo zadowolona. a o krzeseku jeszcze pomyslę... póki co to my nadakl w pieluchach dwójkach (jak już pisałam na innym wątku) wiec do krzesełka jeszcze daleko

Justyna-zgadzam sie z toba co do tych wszystkich bibelotow,poscieli,gadzetow do urzadzania domu,zabawek itp-to maja dobre jakosciowo i sama kupuje takie rzeczy.Natomiast sam styl mebli-tylko meble mam na mysli i tylko ich styl a nie jakosc-mi nie podchodzi.

reklama
A jak wózeczek masz teraz??? Mutsy jest fajny mi się osobiscie podoba ale w wersji głębokiej spacerówka jak dla mnie jest okropna a ty pewnie myslisz o spacerówce bo po co ci głęboki skoro zaraz dzieciaki przesiądą się do spacerówek

Do góry