reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ola no tak moje ma dwa ale ja nam też nie najnowszy model bo to drugie co wkleiła iwona jest nowszym modelem ale ja mam lwżaczek bujaczek i kołyskę i tam mam pałąki z zabawkami i melodyjki ( już za dużo tego ) więc ja tylko krzesła potrzebowałam i mi się bardzo podoba podobno dziecku nie można kupować skomplikowanych rzeczy ma być do jedzenia a nie do wszystkiego( dziecko ma się przyzwyczaić do rzeczy i ich przeznaczenia ) ,bo co do wszystkiego to do niczego już mam kilka takich rzeczy ...nie wykorzystanych ale nie powiem to najnowsze chico jak ktoś nie ma tyle sprzeętów to super sprawa

Do nas przyszło dziś to łóżeczko turystyczne, myślałam, że uszkodzone bo nie umiałam rozłozyć, już nawet dzwonilam do sprzedawcy, że buble sprzedają :-) Uświadomił mnie jak się to rozkłada :-D:-D:-D Jutro Ada będzie w nim miała okazję spać nad morzem.

Jest ale taki składany, troche twardawy, ale kocyk pościelę i prześcieradełko dam, powinno być ok. Auto już tak zapakowane, że nasz materacyk się nie zmieści :-)

u mnie materacyk ok i małej się śpi dobrze, a krzesełka mnie przerażają... kurde kolejny sprzęt w domu;-)

ATsonia - kupiłaś te fotopuzzle? doszły już bo jestem ciekawa jak wyszły

Ostatnia edycja:
reklama
zobaczcie jakie smieszne krzeselko do karmienia-az sie nasuwa na mysl-czy to wozek (domowy)?:-)

Krzesełko Stolik do karmienia NOWE !!! (660116688) - Aukcje internetowe Allegro

A czy ktos ma taki fotelik:

KRZESEŁKO DO KARMIENIA Z POZYTYWKĄ WYGODNE NOWE (658488566) - Aukcje internetowe Allegro

Tutaj ta pozytywka mnie odsttrasza-da sie ja jakos zdemontowac?Jakos nie wyobrazam sobie wycia pozytywki,juz mi wtsracza karuzelka i pozytywka z maty ;PPP hahaha

Narazie funkcje fotelika spelnia u nas lezaczek ale lukam troche na krzeselka do karmienia:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry