reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
też myślałam o albomie ale ja w ogóle nie jestem systematyczna....:(
więc wiem że by sie zmarnował.... wolę zwykły albumik na zdjęcia gdzie można ewentualnie coś dopisać

dog niemiecki :) i to dziewczynka, chłopczyk to by jakieś 75 i więcej ważył :)

ja jestem zakochana w w dogach:)))... w ogóle lubię duże psy jak byłam mała mieliśmy owczarka kaukaskiego, teraz rodzice maja dobermana... kiedyś napewno będziemy mieć dużego fajnego psiaka tylko do tego musi być domek:))
na razie mamy małego kundelka :)) nie powiem ze kanapowca bo zarówno owczarek jak wpadał do domu tak i doberman na stałe w domu wyleguje się na kanapie... więc od rozmiaru to to nie zalezy:))
A jak bedzie Domek to będzie to własnie albo Dog albo Cano Corso:)

Hej dziewczyny, w końcu i my doczekaliśmy sie wózka, któy zamówiliśmy na początku stycznia :-).
Mieszkam na 1 piętrze bez windy więc zależało nam też, żeby był dosć lekki.

Załączniki

• DSC03151.jpg
    DSC03151.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC03159.JPG
    DSC03159.JPG
    33,1 KB · Wyświetleń: 46
Sara, bardzo mi się ten Wasz album spodobał. chyba tez zamówię, mimo że już kupiłam. Ten mój jest właściwie tak na pierwszy rok życia, a ten Wasz widzę na 5 lat. Czy te pozostałe lata tez są tak wyeksponowane, czy najbardziej pierwszy rok??

co do zakupów, to ja obserwuję aukcję z fajnymi markowymi ciuszkami dla mojej niuni. Jak mi się uda, pokażę Wam co tam zakupiłam (mam nadzieję) :-)

reklama
Tez bym sie pochwalila wozeczkiem , ale nie mam mozliwosci zrobienia zdjec:-( aparat u tesciow i kicha. Wozek dla naszego synka za miomi placami kupil maz.To miala byc niespodzianka i powiem szczerze , ze choc bardzo sie balam i nie kupil takiego jaki chcialam to i tak jestem zadowolona i bardzo mi sie podoba.Zielono czarny i dosc lekki bo w werski glebokiej wazy 14 kg.

Do góry