reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Dzięki Sara :-) Ale jak już przyjdzie to się podzielisz swoim zdaniem??

Jeśli modroklejka przeczyta post to proszę o opinię o albumiku :-)

Bo ja mam ten z Kubusiem Puchatkiem (parę postów wczesniej wklejałam foto), ale ten też mi się podoba :-)

ja nie miałam takiego albumu dla córki - z jednej strony żałuję, ale z drugiej wiem, że raczej nie wpełniałabym go systematycznie... nawet zdjęcia robimy hurtowo - najpierw cyfrowe, a potem siadam i wybieram z kilku miesięcy ujęcia na odbitki...

Wiecie, ja też nie kupuję żadnego specjalnego albumu dla Małej. Mamy z Tomaszkiem taki gruby album, w skórzanej oprawie, z kredowym papierem (oj drogi był;-)) i tam wklejamy wszystkie ważne dla nas zdjęcia, są nasze studniówki, grile, wesela, i inne "bezokazyjne" i tam też będziemy wklejać zdjęcia Małej.

Dodam, że też nie jesteśmy systematycznie, i robimy to hurtowo :-)

Ja zamierzam przed porodem za to kupić 3 ramki na zdjęcia. Jak się Mała urodzi to pewnie każdy będzie chciał mieć jej zdjęcie, więc 1 ramka będzie dla nas, jedna dla mojej mamy i jedna dla rodziców Tomka. Mamy w domu drukarkę, która drukuje zdjęcia, więc stwierdziliśmy, że dziadkowie dostaną zaraz po narodzinach wnuczki taki prezencik od nas - na pewno bardzo się ucieszą. :tak::tak:

Ja zdecydowałam sie na buzza 3. A raczej wybrał go mój mąż. Wiekszość czasu spędzam w domu sama - szczególnie latem. Mieszkamy w kamienicy (pokoje po 5 metrów wys!) więc potrzebowałam takiwózek, który będzie w miarę lekki. Buzz jest ciekawy, ale czy siesprawdzi? Zobaczymy. Za tą cenę nie chciałabym się rozczarować.:happy:

reklama
Eve, Modroklejka mój wózek to teutonia cosmo, wózek lekki, mam tez spacerówkę w kolorze zielonym...tylo tak sobie myślę, ze tak jakoś mało miejsca jest w tej gondolce i spacerówce.... no ale zobaczymy, chyba mam wyobrażenie, że mała będzie duża i stąd te obawy, ale raczej bezpodstawne...kurcze juz nie mogę doczekać się porodu..... :tak:

Do góry