reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

spacerówke możesz odwrócić przodem do kierunku jazdy i tam masz dwie pozycje siedząca i pół leżaca
oraz tyłem do kierunku jazdy pion pół leżaca i leżaca

reklama
Dzieki bardzo fajny ten wozeczek mi chodzi o taki wozek zeby byl w nim tez fotelik do samochodu zebym mogla wyjmowac z wozka i wziać na przed ramie i np ic do sklepu itp zeby nie zostawiac dzidzi w wozku o to mi chodzi:-)

Laila ale kosmiczny ten wozeczek, ale cos innego :-) lekki jest?
ja tradycjonalistka jestem i gondola musi byc porzadnie przytwierdzona a ta nie wzbudza u mnie zaufania....

Truda ja mam taki ze do stelarza mocuje sie tez fotelik, ale szczrze Ci powiem ze ani razu nie skorzystalam z tego...

musze znalesc cos lekkiego dla siebie ale chyba poczekam az bedzie cieplej i wtedy kupie juz spacerowke porzadna i lekka chociaz to ciezko polaczyc

Laila ale kosmiczny ten wozeczek, ale cos innego :-) lekki jest?
ja tradycjonalistka jestem i gondola musi byc porzadnie przytwierdzona a ta nie wzbudza u mnie zaufania....

Truda ja mam taki ze do stelarza mocuje sie tez fotelik, ale szczrze Ci powiem ze ani razu nie skorzystalam z tego...

musze znalesc cos lekkiego dla siebie ale chyba poczekam az bedzie cieplej i wtedy kupie juz spacerowke porzadna i lekka chociaz to ciezko polaczyc

on ma bardzo szeroki rozstaw kół i jest baaardzo stabilny a waży jakies 10-11 kg
mnei na codzienne spacerki zależało na tym żeby dzidzia miała dużo miejsca i dlatego tradycyjna emmaljunga ale jak pomyśle o wakacjach to chyba z przyczepą musielibyśmy jechać:-D dlatego chcieliśmy mały zwrotny wygodny dla nas na stałe do autka sklepy wyjścia i wakacje

Dzieki dziewczyny za porady i tak jeszcze mam troszke czasu na zakup wiec poszperam jezzcze ja jednak musze po sklepach pojezdzic i golym okiem zobaczyc dotknąć:-)

a ja dzis kupiłam kosmetyki i troche kosmetyczno-drogeryjnych pierdólek dla małego

mam juz:
krem Nivea do paszczy na kazda pogode
krem Nivea do pupy-na odparzenia
zel do mycia ciała i włosków Nivea
oliwke Nivea
chusteczki nawilzane Nivea
waciki duze Dzidzius
waciki małe
patyczki do ucha małe i te szerokie
gaziki jałowe małe i duze
spirytus do pepka
fiolecik do pepka-kupiła tesciowa
nadmanganian potasu
buteleczke do podawania lekarstw Nuby
pipetke Nuby
aspirator Marimera + woda w ampulkach i w sprayu
pieluszki tetrowe-10 białych i 5 kolorowych
pieluszki flanelowe-ja kupiłam 3, a tesciowa z moją mamą łącznie ok 10-zupełnie nie wiem po co mi tyle
ochranicz na przewijak taki z frotki

juz wczeniej kupiłam
szczoreczke do włosków
nozyczki i obcinacz do pazurków
2 smoczusie TT-najmniejsze

poza tym troche zakupów z innej brazny
przescieradełka do wozka w mothercare
moskitiery na wozek i łozeczko
2 sliniaczki z kubusiem puchatkiem

sama nie wiem co jeszcze jest potrzebne...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Modroklejka - ale Ty tego już masz! Gratuluję zakupów:-) Ja zostawiam wszystko w zasadzie na nowy rok...
A właśnie, jakiej firmy kosmetyki dla niemowląt polecacie? Ty, Modroklejko, widzę, że zdecydowałaś się głównie na Nivea - czym był podyktowany ten wybór?

Do góry