reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Atsonia - bardzo ładnie, ależ Szymon ma królestwo! Ja bym tylko z tej taśmy/bordera na ścianie zrezygnowała, ale to już indywidualny gust. Bardzo fajny odcień ścian - myślę właśnie nad błękitem, ale chyba jeszcze bardziej rozbielonym. Ja expedita będę miała tego co Ty, tylko poziomo plus koszyki na drobniejsze zabawki/klocki/puzzle itd. na dolnej półce.

Ivaz - właśnie moim zdaniem to metalowe łóżko narzuca troszkę takie sielsko-romantyczny styl i rzeczywiście expedit wydaje się zbyt "prosty" - te mebelki, które wybrałaś, są bardziej dziewczęce i lepiej będą pasować.

To olbrzymia przyjemność urządzać pokój dziecka:-)

reklama
Miotlica ja mam do urządzenia całe mieszkanie, i najbardziej ekscytuje mnie pokój Zosi. A największy mam problem z pokojem Oskara, jemu wszystko jedno wybrał jedynie kolor scian, też są niebieskie z tymże dwie dosyć intensywne a dwie szafirowe dosyc jasne, chciałam zeby ten pokoj był ascetyczny, nie maiał za duzo dodatków, ma się tam znależć łóżko, szafa, biurko, regał na ksiązki, i nie mam pojęcia co wybrać.
Iwonka ja właśnie zamawiałam u sprzedającego jbati i tak długo czekałam, ale sie zrekopensował gratisem więc mu wybaczam, a ciuszki zamówiłaś boskie, czyli ten drugo sprzedający next-modnymaluch szybciej działa?
Dziewczyny a zamawiałyście buty z nexta??, bo ja miałam dwie pary i obie nie nadawały sie do chodzenia, były strasznie wąskie w podbiciu, a Zosia ma raczej niedużą nóżkę teraz nosi rozm 22

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ivaz buty z nexta to chyba trzeba trafić, bo jak mierzyłam młodemu trampki to też były strasznie wąskie i sztywne, a z kolei adidasy były już szersze

Ciuszki z Nexta-cud miód, szkoda że nie ma w Polsce i takie drogie są...
ATsonia to łożko o waszych wymiarach by nam weszło, ale sporo kosztuje, już jesteśmy zdecydowani na to łóżko dziecięce junior BABY BOO + materac Gratis (1518905186) - Aukcje internetowe Allegro wzór ostatni ten kotek na liściach. Zamawiamy w przyszłym tyg.
A ja szukam trampek dla Mai bo mamy jedne adidasy ale jedna para jeszcze jakichs by sie przydała bucików takich do piasku i na pole, ale przyznam że już mi się słabo robi od tego szukania, wszytsko różowe aż świeci- nosz cholera jak lubię różowy i naprawde nie mam nic przciwko ubieraniu Majki na różowo, to jednak jakiś umiar musi być, a tu wszytsko w brokacie, cekinach, aż mdli.... znalazłam takie jedne co w miarę mi się podobają, co myślicie?? TRAMPKI TENISÓWKI BUTY PICCO r.24 WKŁADKA SKÓRA (1509000794) - Aukcje internetowe Allegro

Ivaz, do mnie od jbati doszła szybko przesyłka mimo że on ma sporo negatywów,a drugi to krzysiek05 ,zamawiałam tego samego dnia a paczki jeszcze nie dostałam.
Gosia mi się bardzo podobaja,tylko ja wolałabym w jakimś bardziej neutralnym kolorze żeby do wszystkiego pasowały,jakiś beż .Fajna ta biedronka.

Ostatnia edycja:
No własnie też bym chciała jakieś beżowe/ białe ale jak na złość wszytsko różowe i to takie ąz po oczach wali, albo w jakieś kwiatki odpustowe... może jeszcze po sklepach pochodze i popatrze

Gosia ja kupiłam fajne trampki w ccc ale niestety na wzory dla dziewczynek nie zwróciłam uwagi, ale może sprawdź ja dałam 30zł ;]

Gosiu w ccc jest spory wybór trampek dla dziewczynek, ceny około 24.99 zł.
Ja po wypłacie kupuje jej trampki w kolorze dżinsu ... neutralne, ale baaaardzo mi się podobały, a na tej gumie-noski z przodu mają cekinki :tak::tak:

miotlica- wiem wiem teraz ten pasek nie pasuje, ale ściany nie sa zniszczona i niee planowaliśmy malowania, a bałam sie, że jak zaczniemy zdejmować pasek to farba nie wytrzyma...

Gosia- fakt, to łóżko nie należy do najtańszych, ale ja się zakochałam w antresoli. na pewno znajdziecie coś super dla Majki!!!
Trampki są świetne-kupuj-extra kolor.
dziewczyny-świetne zakupy. My w ubraniach i butach jesteśmy obkupieni-także nie planujemy nic dokupywać.

Dominika-meble są białe jak snieg. Zdjęcie było robione wieczorem przy sztucznym swietle....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry