reklama
dziewczyny jaki materac kupujecie do łóżka dla maluchów?
ja też miałam w zestawie piankowy, chyba 9 cm (z IKEA) teraz nie mozemy pozwolić sobie na inny, ale jakbym mogła, to bym kupiła jakiś przyzwoitszy, aczkolwiek nie mówię, że piankowy jest zły
Pojechaliśmy po buty dla siebie i m a kupiliśmy tylko Marysi ,takie bartka http://www.bartek.com.pl/produkt.php?id=2441 tylko bez tej gumki na ukos z przodu,są ładniejsze niż na zdjęciu,takie ciemno granatowe i była promocja na nową kolekcję - 20%.
ivaz -fajne mebelki
iwona,ivaz - sper ciuszki, ja zamawialam u modnedziecko_sk i jestem bardzo zadowolona bo ciuszki przyszly szybko, zamowilam w poniedzialek,wplacilam w piatek a ciuszki dostalam we wtorek/środe(nie pamietam dokladnie). super kontakt, jak cos sie chce to mozna napisac i ona sprawdzi czy jest w magazynie i jak jest wystawi aukcję.
atsonia-bomba, tez mi sie podoba ten expedit ale nie wiem czy go kupię bo najblizsza Ikea to Warszawa albo Poznan albo Gdansk :/ czyli do 200km
iwona -śliczne buty, tez chcialabym takie, u nas nie ma bartka a bez mierzenia boje sie kupić.i ta cena 20%, bajka. gdzie kupilas i jaki rozmiar dla Marysi? My na zime teraz mamy ecco 24 wiec nie wiem czy teraz powinnam kupic 24 czy wiekszy, polbuty maja plaska podeszwe i jest wieksza przestrzen.
musze malej kupic jakies wlasnie tego typu butki i sandalki ale sama nie wiem kompletnie jaki rozmiar i gdzie... przydalyby sie jeszcze jakies trampki..
czy teraz musi byc jeszcze zabudowana pieta w bucikach dla zdrowia stop? jak myslicie?
macie foty tych trampek z ccc?
iwona,ivaz - sper ciuszki, ja zamawialam u modnedziecko_sk i jestem bardzo zadowolona bo ciuszki przyszly szybko, zamowilam w poniedzialek,wplacilam w piatek a ciuszki dostalam we wtorek/środe(nie pamietam dokladnie). super kontakt, jak cos sie chce to mozna napisac i ona sprawdzi czy jest w magazynie i jak jest wystawi aukcję.
atsonia-bomba, tez mi sie podoba ten expedit ale nie wiem czy go kupię bo najblizsza Ikea to Warszawa albo Poznan albo Gdansk :/ czyli do 200km
iwona -śliczne buty, tez chcialabym takie, u nas nie ma bartka a bez mierzenia boje sie kupić.i ta cena 20%, bajka. gdzie kupilas i jaki rozmiar dla Marysi? My na zime teraz mamy ecco 24 wiec nie wiem czy teraz powinnam kupic 24 czy wiekszy, polbuty maja plaska podeszwe i jest wieksza przestrzen.
musze malej kupic jakies wlasnie tego typu butki i sandalki ale sama nie wiem kompletnie jaki rozmiar i gdzie... przydalyby sie jeszcze jakies trampki..
czy teraz musi byc jeszcze zabudowana pieta w bucikach dla zdrowia stop? jak myslicie?
Ostatnia edycja:
I
ivaz
Gość
Agniesia ja zainwestuje raczej w porządny materac sprężynowy, to wg mnie najważniejsze w łóżku
Iwona jbati z tego co wiem ma konto na allegro od 2003r, czytałam negatywy były własnie za długi okres oczkiwania.
Jak Wam sie podobają tego typu meble do pokoju nastolatka? Kolekcja | Timoore
Iwona jbati z tego co wiem ma konto na allegro od 2003r, czytałam negatywy były własnie za długi okres oczkiwania.
moim zdaniem pięta musi być sztywna.ivaz -fajne mebelki
my na zime tez mielismy 24 ecco a teraz kupilismy 25, bo 24 byłoby za małe, niezłe ma kopytko, co?
jesli chodzi o expedita, to moze rozwaz zakup przez alle co prawda te o szerokosci 2 kolumn z przesylka wyjdzie sporo drozej, ale moze pomysl o zlozeniu takiego z dwóch mniejszych IKEA REGAŁ EXPEDIT PÓŁKI SZAFKA PROMOCJA (1509032491) - Aukcje internetowe Allegro
Agniesia ja zainwestuje raczej w porządny materac sprężynowy, to wg mnie najważniejsze w łóżku
fajne mebelki
agniesia-mi sie wydaje, że sosnowy expedit jest!
o proszę:
IKEA | Przechowywanie w pokoju dziennym | Regały na książki | EXPEDIT | Regał
o proszę:
IKEA | Przechowywanie w pokoju dziennym | Regały na książki | EXPEDIT | Regał
reklama
Szymon w tym roku dostał świetne prezenty, dużo gier, puzzli, na szczęście mało plastikowych zabawek
Npdostał taką grę i polecam :
NAWLEKAJ NIE CZEKAJ * * * GRA EDUKACYJNA * * * (1516469822) - Aukcje internetowe Allegro
DOMINO KOLORY granna / Obibok_net / GRATIS!!! (1520186673) - Aukcje internetowe Allegro
Układanka drewniana_Buty (1530642214) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego świetne książeczki sensoryczne!
pianiko tez jest super.
Npdostał taką grę i polecam :
NAWLEKAJ NIE CZEKAJ * * * GRA EDUKACYJNA * * * (1516469822) - Aukcje internetowe Allegro
DOMINO KOLORY granna / Obibok_net / GRATIS!!! (1520186673) - Aukcje internetowe Allegro
Układanka drewniana_Buty (1530642214) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego świetne książeczki sensoryczne!
pianiko tez jest super.