reklama
dziewczyny jaki materac kupujecie do łóżka dla maluchów?
ja też miałam w zestawie piankowy, chyba 9 cm (z IKEA) teraz nie mozemy pozwolić sobie na inny, ale jakbym mogła, to bym kupiła jakiś przyzwoitszy, aczkolwiek nie mówię, że piankowy jest zły Małej raczej jest na nim wygodnie nie skarży się zbytnio
Pojechaliśmy po buty dla siebie i m a kupiliśmy tylko Marysi ,takie bartka http://www.bartek.com.pl/produkt.php?id=2441 tylko bez tej gumki na ukos z przodu,są ładniejsze niż na zdjęciu,takie ciemno granatowe i była promocja na nową kolekcję - 20%.
ivaz -fajne mebelki
iwona,ivaz - sper ciuszki, ja zamawialam u modnedziecko_sk i jestem bardzo zadowolona bo ciuszki przyszly szybko, zamowilam w poniedzialek,wplacilam w piatek a ciuszki dostalam we wtorek/środe(nie pamietam dokladnie). super kontakt, jak cos sie chce to mozna napisac i ona sprawdzi czy jest w magazynie i jak jest wystawi aukcję.
atsonia-bomba, tez mi sie podoba ten expedit ale nie wiem czy go kupię bo najblizsza Ikea to Warszawa albo Poznan albo Gdansk :/ czyli do 200km
iwona -śliczne buty, tez chcialabym takie, u nas nie ma bartka a bez mierzenia boje sie kupić.i ta cena 20%, bajka. gdzie kupilas i jaki rozmiar dla Marysi? My na zime teraz mamy ecco 24 wiec nie wiem czy teraz powinnam kupic 24 czy wiekszy, polbuty maja plaska podeszwe i jest wieksza przestrzen.
musze malej kupic jakies wlasnie tego typu butki i sandalki ale sama nie wiem kompletnie jaki rozmiar i gdzie... przydalyby sie jeszcze jakies trampki..
czy teraz musi byc jeszcze zabudowana pieta w bucikach dla zdrowia stop? jak myslicie?
macie foty tych trampek z ccc?
iwona,ivaz - sper ciuszki, ja zamawialam u modnedziecko_sk i jestem bardzo zadowolona bo ciuszki przyszly szybko, zamowilam w poniedzialek,wplacilam w piatek a ciuszki dostalam we wtorek/środe(nie pamietam dokladnie). super kontakt, jak cos sie chce to mozna napisac i ona sprawdzi czy jest w magazynie i jak jest wystawi aukcję.
atsonia-bomba, tez mi sie podoba ten expedit ale nie wiem czy go kupię bo najblizsza Ikea to Warszawa albo Poznan albo Gdansk :/ czyli do 200km
iwona -śliczne buty, tez chcialabym takie, u nas nie ma bartka a bez mierzenia boje sie kupić.i ta cena 20%, bajka. gdzie kupilas i jaki rozmiar dla Marysi? My na zime teraz mamy ecco 24 wiec nie wiem czy teraz powinnam kupic 24 czy wiekszy, polbuty maja plaska podeszwe i jest wieksza przestrzen.
musze malej kupic jakies wlasnie tego typu butki i sandalki ale sama nie wiem kompletnie jaki rozmiar i gdzie... przydalyby sie jeszcze jakies trampki..
czy teraz musi byc jeszcze zabudowana pieta w bucikach dla zdrowia stop? jak myslicie?
Ostatnia edycja:
I
ivaz
Gość
Agniesia ja zainwestuje raczej w porządny materac sprężynowy, to wg mnie najważniejsze w łóżku
Iwona jbati z tego co wiem ma konto na allegro od 2003r, czytałam negatywy były własnie za długi okres oczkiwania.
Jak Wam sie podobają tego typu meble do pokoju nastolatka? Kolekcja | Timoore
Iwona jbati z tego co wiem ma konto na allegro od 2003r, czytałam negatywy były własnie za długi okres oczkiwania.
moim zdaniem pięta musi być sztywna.ivaz -fajne mebelki
my na zime tez mielismy 24 ecco a teraz kupilismy 25, bo 24 byłoby za małe, niezłe ma kopytko, co?
jesli chodzi o expedita, to moze rozwaz zakup przez alle co prawda te o szerokosci 2 kolumn z przesylka wyjdzie sporo drozej, ale moze pomysl o zlozeniu takiego z dwóch mniejszych IKEA REGAŁ EXPEDIT PÓŁKI SZAFKA PROMOCJA (1509032491) - Aukcje internetowe Allegro
Agniesia ja zainwestuje raczej w porządny materac sprężynowy, to wg mnie najważniejsze w łóżku
fajne mebelki
agniesia-mi sie wydaje, że sosnowy expedit jest!
o proszę:
IKEA | Przechowywanie w pokoju dziennym | Regały na książki | EXPEDIT | Regał
o proszę:
IKEA | Przechowywanie w pokoju dziennym | Regały na książki | EXPEDIT | Regał
reklama
Szymon w tym roku dostał świetne prezenty, dużo gier, puzzli, na szczęście mało plastikowych zabawek
Npdostał taką grę i polecam :
NAWLEKAJ NIE CZEKAJ * * * GRA EDUKACYJNA * * * (1516469822) - Aukcje internetowe Allegro
DOMINO KOLORY granna / Obibok_net / GRATIS!!! (1520186673) - Aukcje internetowe Allegro
Układanka drewniana_Buty (1530642214) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego świetne książeczki sensoryczne!
pianiko tez jest super.
Npdostał taką grę i polecam :
NAWLEKAJ NIE CZEKAJ * * * GRA EDUKACYJNA * * * (1516469822) - Aukcje internetowe Allegro
DOMINO KOLORY granna / Obibok_net / GRATIS!!! (1520186673) - Aukcje internetowe Allegro
Układanka drewniana_Buty (1530642214) - Aukcje internetowe Allegro
Do tego świetne książeczki sensoryczne!
pianiko tez jest super.