reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
magdalenka też tak zrozumiałam, bo chyba tak jest ;p ludzie czasem płacą za używane rzeczy kosmiczne pieniądze, zamiast iść do sklepu i poszukać ;]

a ja na ebayu znalazłam fajne kurteczki dla Kuby, za jakieś śmieszne pieniądze, mam nadzieję, że m nie zapomni wylicytować ;] w ogóle, na angielskim ebayu rzeczyz np. nexta, które u nas sprzedają się za ponad 50zł tam idą za 5-10zł ;]

Agnesia wiem że na ebayu taniej, ja nieraz kupuje na amerykańskim,ostatnio kupiłam kamizelkę old navy za 3 dolary a u nas kosztowała ponad 80 zł, przyszła jak nowa ,jeszcze w środku była nieoderwana taka plastikowa zawieszka od metki.
Ja zupełnie nie rozumiem ile ludzie płacą za używane rzeczy na allegro , obserwowałam taką sukienkę wójcika i nowa mogła kosztować z 70 zl a używana skończyła sie za 100 zł. http://allegro.pl/sukienka-wojcik-dziewczyna-i-gwiazda-rozm92-korale-i1417957246.html a spódniczka z tej kolekcji za 80:szok:

Iwona a nie ma problemu z przesyłką z ameryki do polski? może sama założę sobie konto na angielskim ebayu, bo m niestety nie widzi sensu kupowania używanych ubrań i siedzenia przed kompem i licytowania, więc nie mam 100% gwarancji że wylicytuje mi wszystko co chcę :/

agnesia nie wszyscy wysyłają do polski ale jeden nie wysyła to szukam tego samego u kogoś innego , za przesyłkę najczęsciej płacę ok 10 dolarów ale to i tak wychodzi dużo taniej niż u nas.Mój m ma konto na polskim ebayu i wtedy możesz kupować na wszystkich innych.

Ivaz, Eve Wy brałyście kombinezon 98/104 na następny rok? też bym kupiła, tylko coś rozmiar mały mi się wydaje...

Kitki Ty masz ten większy rozmiar, myślisz, że jest o tyle większy żeby był ok za rok?

Agniesia ja mialam ten rozmiar 98/104 ale on byl mega wielki, spodnie to musiałabym nogawki do kolan wywijac by Nadia w nich chodzila, kurtka tez. Wiec go sprzedałam i kupilam 86/92 i jest na Nadie dobry, wiec na przyszly rok 98/104 na pewno Ci starczy, te kombinezony sa duze

agniesia na przyszły rok na pewno ten kombinezon 98/104 bedzie dobry dla naszych dzieciaków, teraz jest sporo przyduzy.

reklama
Do góry