reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ivaz,agnesia nie byłam w zarze bo miałam jechać odebrać jakiś dokument ale on będzie dopiero jutro.
ivaz moja koleżanka była dzisiaj w zarze ,chciała kupić płaszczyk dla 5 letniej córki i nie było tych co się tobie podobają ,był jeden lub dwa ale duże ,chyba że chciałabyś inny.A na chłopięce rzeczy ona nie spojrzała,agnesia jak będę jutro w pobliżu to zobaczę .

reklama
aha ok nie ma sprawa, ja oglądałam na allegro to nic nie znalazłam, mamy płaszczyk taki właśnie na kołeczki ale on dość ciepły jest, taki na sam początek wiosny, a znalazłam tylko na allegro fajna skórę ale na razie nie chce nic kupować, wolę się zorientować gdzie co jest ;]

iwonka, ja byłąm dziś w Zarze. Kupiłąm tą kutreczkę ale w kolorze brązowym, bo bardzo mi się spodobała. Płaszczyk tylko był czarny i nie wzięłam, ten z paskiem też był, ale już po jednym egz. z każdego z naszego rozmiaru. W ReKids kupiłam rurki, fajne bolerko i bluzę - wszystko za 60 zł.

Ostatnia edycja:
wlasnie kupilam taka sama kurtecyke jak Eve, chcialam czarna ale sie troche prola i ostatecznie wzielam granatowa - fioletowe tez były.
Eve jaki wzielas rozmiar??? bo ja po konsultacji telefonicznej z Iwonka wziełam 104 tj na 3-4 lata

No właśnie wzięłam 2-3 lata, bo nie miałąm Ady ze sobą ale chyba dziś podjadę przymierzyć tą większą i moze wymienię.....

reklama
to wspomniana wyzej kurtka - rozmiar 104 niby na 3-4 lata, rekawy sa ciut przydługie ale myslicie ze bedzie dobra na mała na przyszła zime??? a poza tym to kolor mi sie srednio widzi (na zywo jest ciemniejszy niz na fotkach), podobno w poniedzialek maja miec dostawe z innych sklepów to podejde i zobacze, jak beda o wymienie na czarna. Ale myslicie ze rozmiar moze byc???? Ja to taka niezdecydowana zawsze jestem:-)

IMG_4960.jpgIMG_4962.jpgIMG_4963.jpg

Do góry