reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Eve i midnight nie byłam jesszcze po te bluzeczki bo mam do tego sklepu dosć daleko,może pojadę jutro,tym bardziej ze i tak trzeba było czekac na dostawę(mam nadzieję że była).Wczoraj kupiłam w hurtowni takie bluzeczki , może też będziecie chciały,2 z nich są mayorala i kupiłam dlatego że były po 29 zł a w sklepie kawałek dalej po 50-60.Jedna ta z torebkąjest innej firmy,myśle że będzie super do granatowej jeansowej spódniczki.

Załączniki

• DSC08166.jpg
    DSC08166.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC08161.jpg
    DSC08161.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC08164.jpg
    DSC08164.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC08163.jpg
    DSC08163.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 33
reklama
iwona - ja mam tą pierwszą. Ona jest taka cieniutka - bardziej żakiecik. Ja bym wybrała fioletową bo nowa z metką - tylko dlatego.

Eve ale mi nie chodzi dokładnie o te aukcje tylko takie kurtki:) Mam taką w brązie w obserwowanych aukcjach i jest w zestawie ze spodniami i sukienką.Znowu do tej fioletowej sa fajne spódniczki:)
Eve a masz tą brązową sukienkę z tej kolekcji?

reklama
iwonka-zdecydowaie brąz, aczkolwiek moja corka w brązie wygląda smutno :) Jaki rozmiar kupujecie na lato? Mi się wydaje,ze 92

Ostatnia edycja:
Do góry