reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
carolin ja też wolę na razie krótsze łóżko, za kilka lat wymienię na inne, pewnie razem z meblami.

dziewczyny który zestaw wybrać, oba mi sie podbaję i nie mogę się zdecydować??
Klocki LEGO DUPLO 5635 DUŻE ZOO SKLEP WARSZAWA (1320549307) - Aukcje internetowe Allegro
KLOCKI LEGO DUPLO DOM RODZINNY DOMEK 5639 KURIER (1322071267) - Aukcje internetowe Allegro

ja bym chyba wzięła domek, bo są tam różne przedmioty codziennego użytku, ale Ty chyba domek już masz Kiddilandu?
ja np mam arkę kidilandu, i pewnie też dlatego brałabym domek :)

Zoo jest droższe o 100zł ale ma dużo więcej klocków bo 125, zaś domek 71 więc niby droższe ale bardziej opłaca sie je kupić.

ja też bym brała zoo, w zasadzie mam zamiar je kupić, ale za jakiś czas, bo pod choinkę kupujemy zestaw lego z tomkiem i stajnie chyba, że stajnie wyprze jakiś inny fajny prezent, buszuję po allegro więc może znajdę coś innego ;p

Ivaz z pojazdów właśnie też oglądałam ten samochód i autobus, jeszcze nie wiem co wybiorę, bo właśnie niedługo urodziny, czego nie kupię teraz to kupię w marcu ;p nie sądzę, żeby Kuba dostał prezent od kogoś poza nami ;p od dziadków i pradziadków kasę i to wszystko

U nas Zosia prezenty dostanie od nas, dziadków i mojej siostry, od mojego ojca pewnie kasę. Co de lego mąż zadecydował zeby kupic oba zestawy i zoo i domek więc po problemie :-)

a ja jeszcze wróce do klocków lego, wcześniej pisałam, ze m chciał młodej kupic dwa duże zestawy za przeszło 500zł, (pogięło go) ale jak chwile pomyslałam to uważam ze jest to nie wychowawcze, nie można tak rozpuszczać dzieciaka, bo co potem bedzie jak bedzie starsza. Przyjemnosci lepiej dozować i na razie dostanie 1 większy prezent reszta mniejsze, tak bedzie najlepiej i tak bedzie się cieszyła.

reklama
Do góry