reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

midnight ja ecco kupowałam za 159zł, ale ja kupiłam we wrzesniu i ceny były niższe, kupiłam 23 Zosia ma sporo w nich luzu, u nas na bank ten rozmiar na cała zime starczy, chyba Zoska romiar stopy odziedziczy po mnie bo ja mam 35

reklama
ivaz-ja tez byłam mysli,ze 23 ale bylam wczoraj w ecco, kobieta mi zmierzyła na podstawie wkładki w bucie, tyle ile stopa była odcisnieta i wyszło 14cm a kozak 23 ma 14,5cm, rozm 24 ma 14,9 cm wiec chyba te beda lepsze.

Sara my mamy takie puzzle dwuczęściowe chyba nawet takie same, mamy pojazdy i zwerzęta Kuba je uwielbia :)

co do podróbek lego to kurcze fajne i tanie, ale jakoś mnie nie przekonują, większe zestawy na święta czy urodziny, dzień dziecka to na bank kupię oryginalne, a podróbki może tak bez okazji, ale nie wiem

ja kupiłam geoxy za 180zł ale kilka miesięcy temu :) rozmiar 24

a dziś babcia kupiła Kubie bajki na dvd Tomek i przyjaciele, na mikołaja ale już dostał, bo to chyba największy fan pociągów ;p żeby tylko kolejarzem nie został ;p

Agnesia mamy tez Tomka i przyjaciele i Marti bardzo lubi tylko wstanie rano już krzyczy tom,tom my mamy w sumie 5 płyt już :tak:
My mamy ecco i bartki ale bartki jeszcze za duże rozmiar 22:-p
A mi te podróbki klocków podobają się i być może kupię takie zoo:-)

maniulka nie chodzi mi o to że to podróbki, tylko o to że dużo osób, które mają te klocki już dłużej mówią, że one po prostu są słabej jakości, ludziki i zwierzaczki się rozwalają na części, a klocki też pękają :/ dlatego nie wiem czy kupię jakiś tańszy zestaw

te bajki co babcia dziś kupiła Kubie to zestaw trzech płyt więc szał ;p

midnight 23 to jest dł wkłądki 15 cm z resztą zobacz na dole tej strony jest rozmiarówka ecco w cm OutletStore.pl, ja zmierzyłam swoje 23 i jak nic wychodzi 15 cm, wg tej tabeli 24 to 16 cm

ja dla mojej kupowałam jesienne rozm 23 w ecco, a na zimę powiedzieli że powinnam kupić 24, ponieważ zimowe mają rozmar większy niż pozostałe. i przy mnie mierzyli i faktycznie te które my kupiliśmy to zimowe 24 mają 15 cm i jesienne 23 również mają 15 cm :)

Eve-no fantastyczna ta kuchnia normalnie!

Ja mam tak zryty humor ze w akcie desperacji kupilam julicie taki wozek dla lalki:
Najgorzej ze nie jestem pewna czy dziecku 3-kolowcem bedzie sie dobrze jezdzic...
W zlobku dzieci maja dla lalek tylko 4-kolowe...

Wózek sportówka dla lalek Mamas&Papas używa (1310427703) - Aukcje internetowe Allegro

Musze zrobic szlaban na allegro na ten miesiac,dosc juz jej ******* nakupowalam ehh.

Podobal mi sie tez ten-ze wzgledu na bardzo funkcjonalna wg mnie regulowana wysokosc raczki-wozek rosnie razem z dzieckiem:

http://allegro.pl/wozek-dla-lalek-3-kolowy-spacerowy-super-cena-i1313470566.html

tylko troche za rozowy;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry