reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
kurcze ja planuje kupić Kubie zestaw lego duplo z tomkiem który kosztuje koło 230zł znalazłam taki 5544 Tomek Thomas Lego Duplo (1320646723) - Aukcje internetowe Allegro choć nie wiem czy to jest ten który upatrzyłam na początku bo cena niższa sporo ale chyba tak ;|
a teraz zobaczyłam zestaw z tomkiem tych podrób za 60zł i normalnie chciałam je brać :D tylko, że słyszałam opinie, że podróby są mniej trwałe, a ten mój to rzuca wszystkim wali o podłogę, więc chyba kupię mu jednak oryginalne, przynajmniej wytrzymają kilka lat, a on Tomka kocha :D

o i Elmo też by się przydał :D kurcze lista prezentów mi się wydłuża :D

edit: ten zestaw klocków z tomkiem co pokazałam to używany, dlatego tańszy, ale chyba kogoś porąbało, żeby za używany wołać 200zł jak nowy kosztuje 230 nawet niech 250, to wolę nowy ;|

atsonia-dzieki:)

Dobra,kupilam gre "kot w worku".Ponoc robi furore juz u maluchow,laski z pracy oszalaly,to my tez wyprobujemy.Nie wiem na czym polega jej fenomen ale opinie w necie ma faktycznie dobre.

KOT W WORKU ROZPOZNAJEMY PO DOTYKU!!! (1284988485) - Aukcje internetowe Allegro

Narazie starczy prezentow mikolajkowych na 6.12 -elmo,kolejka edukacyjna i ta gra kot w worku od nas dla juli.
Teraz nad tymi swiatecznymi trzeba rozpoczac przydzialy po rodzince;)

PS.z prezentow-drobiazgow myslalam tez o czyms takim:

http://allegro.pl/baby-puzzle-farma-dla-najmlodszych-18m-i1307294379.html

tylko zastanawiam sie czy to nie za proste?jak myslicie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ufff...akurat lecą reklamy na tvn bo oglądam "usta, usta" więc wrzucam zdjęcia porównawcze klocków, ciekawe czy zgadniecie które są które:

Wrzucam jeszcze zdjęcie dodatków jakie dostaliśmy do klocków podróbek, w oryginalnym pudelku nie było żadego ludzika....

pamietacie akcję zakkupu butów magdalenki? ja sie nad nimi zastanawiałam i jak dzis chcialam kupic oczywiście nie było rozmiaru. Widac chodliwe te butki. Super gruby kożuch mają, w zeszłym tygodniu były 2 pary a teraz ani jednej, we wszystkich ccc w moim miescie.
Jak nie uda sie znaleźć to bede musiała chyba kupic tego typu KOZACZKI FIRMY GUFO R 20 JAK NOWE- OKAZJA (1320514592) - Aukcje internetowe Allegro ale nie sa takie ciepłe i bede musiala je wciskać na stopy, tamte mialy fajne rzepy.Macie takie butki? jak one sie sprawdzaja?
pierwotnie mialam chce kupic ecco ale 289zł :/ tyle to nie dam :( mamy na razie tylko te butki emu upsy daisy od ivaz, ale to za mało.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry