reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Midnight super zakupy :-)
Kitki oj cos mi sie zadaje że ten rozmiar kombinezonu może być na Nadie za duży ale musisz przymierzyć i sprawdzić mój Maciej to 104 miała kurtki w wieku 4 lat ale i z niego kurczak mały był,dla Marti mam kombinezony na 86 i myślę że będą lekko za duże :eek:

reklama
moim zdaniem h&M ma zaniżoną nr tzn wg mnie ciuszki sa wieksze niz rozmiar wskazuje.

A kupiłam kombinezon wójcika baletnica 92 i niestety moja mała się z nim topi :(
nie wiedziałam, ze wójcik też ma zaniżoną numerację :(

Carolin a mnie sie zawsze wydawało ze jak rozmiarówka zanizona tzn rozmiar jest mniejszy niż wykazuję metka
midnight świetne zakupy :-)
Kitki to bedziesz miała kombinezon na przyszły rok

Wójcik ma bardzo zaniżoną rozmiarówkę ale też zależy z jakiej kolekcji.W tamtym roku miałam 2 kurtki wójcika na 74 i jedna była już przymała na koniec zimy a druga dopiero na tą zimę jest dobra.

no w H&m ciuszki Disney są mniejsze a LOGG już większe, mimo że ten sam rozmiar, dlatego jak kupiłam spodnie logg na 92 to wciąż wiszą w szafie i czekają, na długość trochę za długie ale na szerokość bardzo szerokie ;]

a dziewczyny body z H&M są dobre jakościowo?

body na ramiączkach zawsze kupuje i są bardzo faje na bardzo długo starczają rosną z dzieckiem....są bardzo cieniusie ale pod bluzeczki idealne...co do bodziaków na długi rękaw to wg mnie są takie sobie...

dziewczyny macie takie klocki? mnie strasznie kusza sa idealne dla takich maluchów.....noi w domu mam konstruktora małego architektem będzie jak nic :-) Hubert of course ;-)

Klocki Inteligentne Sensoryczne 35 elelmentów (1256453297) - Aukcje internetowe Allegro

Gosia w Primarku sa rózne firmy i tak naprawde wszytsko zalezy od nich..... bo rebel czy st.bernard (nie wiem czy dobrze napisałam) wg mnie ma naprawde sporo fajnych i super jakosciowo rzeczy, early days jest kiepska firma, ale mozna znalesc cos fajnego i nie sztucznego, ja juz od kilku lat kupuje pidzamki super gruba fajna bawelna i bilusia....a co do rajstop najlepiej spytac sie o sklad jest jest sporo bawelny to dobre ale jesli sam nylon to lipa...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Noooo,dawno mnie tu nie byo:-D

Zakupow poczynilam mnostwo-od jakichs bidonów ze slomka po ciuszki jesienno-zimowe.Czesc z nich do zlobka sie nada (np body z dlugim rekawem-tak zamiast w pizamkach spia dzieci w tym jej zlobku).Troche rzeczy jest z allegro ale przewazajaca wiekszosc nowych-fajnie miec pensje,to jest duzy plus chodzenia do pracy:tak:Ta pensje mialam nieduza bo chodzilam tylko kawalek wrzesnia a nie od 01.09 ale zakupy sie udaly i tak:laugh2:Byc moze ktores rzeczy juz pokazywalam ale chyba nie.

Kitki-co do kombinezonow-kochana rozmiar 98/104 to jak nic na dziecko 3 letnie.Ja ci wierze ze Nadinka jest duza (chociaz jak byla na fotkach z Marysia i Martynka nie bylo tego za szczegolnie widac),ale jakby ja postawic wsrod 3 latkow to na pewno bylaby sporo nizsza.Wogole ide o zaklad ze miedzy najwiekszym marcowym dzieciaczkiem a najmniejszym jest max.pol glowy roznicy,nie wiecej,i pewnie najwiekszy synek Marleny ten co wazy chyba 16 kg czy iles tam (zapomnialam imie synka ups:eek:).Ale nie martw sie,teraz sm szczy sezonu-albo go opchnij i niezle ci zejdzie albo schowaj i bedziesz miala w sam raz na za rok:)

Mnie tez boli glowa od kombinezonow-mamy dwa i...zaden nie pasuje.Jeden juz za maly bo przymierzylam a drugi spodnie w miare OK ale kurtke ma do kolan i dlugie rekawy-kiepsko to wyglada,topi sie jakby miala ten kombinezon w spadku po starszej siostrze...mam mysli by oba opchnac i wymienic na cos w jej rozmiarze.A wogole to najlepiej da sie dopasowac kurtke i spodnie kupowane osobno bo w kombinezonach jest roznie-czasem spodnie ok a kurtka za duza lub odwrotnie i pisz wiersze.Do rozowej przejsciowej kurtki Julity cherokee kupilam szare spodnie mariquita i calosc fajnie wyglada a przede wszystkim pasuje wielkoscia,zapodam foty nastepnym razem bo mam upchane w szafce gdzie juz Julita spi.I jeszcze troche ciuszkow wtedy zapodam ktorych na tych fotkach nie ma tzn kilka bluz polarowych i bluzek cienszych.

Załączniki

• c1.jpg
    c1.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 49
  • c2.jpg
    c2.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 47
  • c3.jpg
    c3.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 39
  • c4.jpg
    c4.jpg