reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Gosia kurtka bardzo fajna ,też mam taką samą ale bez kwiatków i inny kolor.Fason jest super i dziewczynki ślicznie w nich wyglądają.Tak bardzo dziewczęco.Ja już ją ubierałam Marysi bo 2 dni temu wieczorem było strasznie zimno.

eve przyszedł ten komplecik,kamizelka-bolerko jest super ale te spodnie to takie troche byle jakie.Ale ogólnie całość wygląda dobrze.Spodnie są za duze bo ja mam rozmair 2-3 lata.

midnight bluzeczki kupiłam oczywiście na allegro, za jakieś smieszne pieniądze czerwona jest next'a, granatowa w kropeczki gap'a
Gosia śliczny ten komplecik

Iwonka - u nas spodenki dobre, bo mamy ten mniejszy rozmiar

gosia - tak mamy identyczną kurteczkę. Ja już zakładam, bo rano jak jedziemy do żłobka jest bardzo zimno. Na zimę planuje kupić puchową ciepłą kurteczkę jeszcze. My mamy rozmiar 86 - jest dobra.

ivaz - bardzo udane zakupy.

Ja wkońcu odebrałam tą układankę, bo na poczcie czekała. Jest chyba nowa, w ogóle nie widać śladów używania. Dałam za nią 9 zł, nowe chodzą za 15.

Dzisiaj przymierzyłam Zośce kombinezon tchibo no i mała w nim wygląda Ok owszem jest przydyży, ale nie powiem zeby młoda się w nim topiła, kurtka jest za tyłek, ale jak ją sie po bokach ściągnie, to bardzo ładnie leży, spodnie są ciut przydługie, ale jak jej włozyłam buty to wszystko razem fajnie wyglądło, my raczej przy nim zostaniemy

dziewczyny śliczne zakupy :) oczywiście jak zwykle dla dziewczynek najbrdziej mi się podobają :D

ja chyba też będę musiała kupić rajstopki na zimę

Ivaz Kuba też wygląda świetnie w swoim kombinezonie :D jest odrobinkę większy, ale myślę, że starczy na całą zimę

Iśku mega bloks to klocki PRZENOŚNY STOLIK z KLOCKAMI MEGA BLOKS (1240969410) - Aukcje internetowe Allegro
tylko, że ja mam same klocki z autkami, bez stolika i innych dodatków, bo widziałam na allegro że są różne zestawy
a przesyłka z bucikami dotarła, niestety awizo nie otrzymałam, ale na stronie poczty zobaczyłam, że powinnam dostać już 23 ;| nie ważne ;p ważne że mam buty ;p

Kupiłam kurtkę na zimę Alanowi
Fajne były jasne, tylko że moment u niego by była brudna więc wybrałąm ciemną. Rękawy ma zaaa długie ale musiałam patrzec na luz w jego brzuszku.

I do tego taka czapę z szalikiem

Załączniki

• IMG_4864.jpg
    IMG_4864.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 47
  • Obraz 234.jpg
    Obraz 234.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 43
  • Obraz 231.jpg
    Obraz 231.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja: