reklama
Gosia kurtka bardzo fajna ,też mam taką samą ale bez kwiatków i inny kolor.Fason jest super i dziewczynki ślicznie w nich wyglądają.Tak bardzo dziewczęco.Ja już ją ubierałam Marysi bo 2 dni temu wieczorem było strasznie zimno.
ivaz ,ecco sa lepsze i mniej się niszczą.Ja mam takie tylko fioletowe i są super,leciutkie i nie rąbią się żadne zdarcia http://allegro.pl/ecco-mimic-r-24-p...ajnej białej czapy - nie wiecie gdzie szukać?
Ostatnia edycja:
I
ivaz
Gość
midnight bluzeczki kupiłam oczywiście na allegro, za jakieś smieszne pieniądze czerwona jest next'a, granatowa w kropeczki gap'a
Gosia śliczny ten komplecik
Gosia śliczny ten komplecik
Iwonka - u nas spodenki dobre, bo mamy ten mniejszy rozmiar
gosia - tak mamy identyczną kurteczkę. Ja już zakładam, bo rano jak jedziemy do żłobka jest bardzo zimno. Na zimę planuje kupić puchową ciepłą kurteczkę jeszcze. My mamy rozmiar 86 - jest dobra.
ivaz - bardzo udane zakupy.
Ja wkońcu odebrałam tą układankę, bo na poczcie czekała. Jest chyba nowa, w ogóle nie widać śladów używania. Dałam za nią 9 zł, nowe chodzą za 15.
gosia - tak mamy identyczną kurteczkę. Ja już zakładam, bo rano jak jedziemy do żłobka jest bardzo zimno. Na zimę planuje kupić puchową ciepłą kurteczkę jeszcze. My mamy rozmiar 86 - jest dobra.
ivaz - bardzo udane zakupy.
Ja wkońcu odebrałam tą układankę, bo na poczcie czekała. Jest chyba nowa, w ogóle nie widać śladów używania. Dałam za nią 9 zł, nowe chodzą za 15.
I
ivaz
Gość
Dzisiaj przymierzyłam Zośce kombinezon tchibo no i mała w nim wygląda Ok owszem jest przydyży, ale nie powiem zeby młoda się w nim topiła, kurtka jest za tyłek, ale jak ją sie po bokach ściągnie, to bardzo ładnie leży, spodnie są ciut przydługie, ale jak jej włozyłam buty to wszystko razem fajnie wyglądło, my raczej przy nim zostaniemy
dziewczyny śliczne zakupy oczywiście jak zwykle dla dziewczynek najbrdziej mi się podobają
ja chyba też będę musiała kupić rajstopki na zimę
Ivaz Kuba też wygląda świetnie w swoim kombinezonie jest odrobinkę większy, ale myślę, że starczy na całą zimę
Iśku mega bloks to klocki PRZENOŚNY STOLIK z KLOCKAMI MEGA BLOKS (1240969410) - Aukcje internetowe Allegro
tylko, że ja mam same klocki z autkami, bez stolika i innych dodatków, bo widziałam na allegro że są różne zestawy
a przesyłka z bucikami dotarła, niestety awizo nie otrzymałam, ale na stronie poczty zobaczyłam, że powinnam dostać już 23 ;| nie ważne ;p ważne że mam buty ;p
ja chyba też będę musiała kupić rajstopki na zimę
Ivaz Kuba też wygląda świetnie w swoim kombinezonie jest odrobinkę większy, ale myślę, że starczy na całą zimę
Iśku mega bloks to klocki PRZENOŚNY STOLIK z KLOCKAMI MEGA BLOKS (1240969410) - Aukcje internetowe Allegro
tylko, że ja mam same klocki z autkami, bez stolika i innych dodatków, bo widziałam na allegro że są różne zestawy
a przesyłka z bucikami dotarła, niestety awizo nie otrzymałam, ale na stronie poczty zobaczyłam, że powinnam dostać już 23 ;| nie ważne ;p ważne że mam buty ;p
marlena021
Fanka BB :)
Kupiłam kurtkę na zimę Alanowi
Fajne były jasne, tylko że moment u niego by była brudna więc wybrałąm ciemną. Rękawy ma zaaa długie ale musiałam patrzec na luz w jego brzuszku.
I do tego taka czapę z szalikiem
Fajne były jasne, tylko że moment u niego by była brudna więc wybrałąm ciemną. Rękawy ma zaaa długie ale musiałam patrzec na luz w jego brzuszku.
I do tego taka czapę z szalikiem
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama