reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Wow, ekstra!!!
Szkoda, że mój Szymko ma taką dziwną nogę-wysoką w podbiciu i w dodatku niewymiarową, raz nosi 22, raz 23 a buty jeszcze z innej firmy to nawet 24-dziwne... i dlatego nie moge mu zamawiać butów z allegro :(

wiecie co kupiłam młodemu te geoxy na zimę, dostałam maila we wtorek tydzień temu, że zostały wysłane i wciąż ich nie mam :/ doszła do mnie paczka z zabawką, którą kupiłam później, niż buty... nie wiem ile mam jeszcze czekać, czy iść z numerem przesyłki na pocztę czy co? pierwszy raz w takiej sytuacji jestem i nie wiem co mam zrobić, pisałam do sprzedającego, żeby sprawdził czy na pewno wysłał pod dobry adres... co byście zrobiły?

też tak myślałam, że poczekam jeszcze kilka dni, a dziś zadzwonił kurier z poczty, że ma paczkę i czy jestem w domu, mama odebrała paczkę i mówi mi że to zabawka, którą kupiłam 2 dni później niż buty, mam nadzieję, że dojdą moje buciki, ale ta poczta to na serio ma jakiś problem ze sobą ;|

Agniesia - to sprzedąjacy powinien sie pofatygować na pocztę i ustalić gdzie jest przesyłka (ja przynajmniej tak robię jak coś sprzedaję)

Iśku
- cieszę się, że jesteś zadowolona - ja również z moich bucików jestem zadowolona, są takie śliczne :-D

MR - Wy to macie fajnie z tymi przecenami :tak:

Na lego to czai się mój M, zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie wiem czy Ada sie nimi zainteresuje, mam wrażenie, że klocki to nie jej bajka. Narazie kupiłam jej taka układankę - UKŁADANKA DREWNIANA - MISIE - PRZEBIERANKI - (1235314474) - Aukcje internetowe Allegro

Eve jak byłam mała też miałam taką układankę ;D

Kuba klocki lubi mamy mega bloks do których też można dokupić zestawy jakieś, ale zastanawiam się na lego duplo jakoś tak fajniejsze mi się wydają ;p i też dość długo posłużą, bo myślę, że 5-6 letnie dziecko też będzie się nimi bawić

Iśku na Twoich zdjęciach te buty wyglądają lepiej niż na zdjęciach z aukcji ;] i Twoje i Eve buciki ładne, a cena świetna :)

reklama
Do góry