reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Czarna czyli tak jak chciałaś poród był ekspresowy:-) Super,ze już po wszystkim i masz Samusia w domciu:-) Gratuluję
Mam pytanko
Jak to jest u Was z tymi odchodami poporodowymi.
Bo u mnei dzis jakaś rewolucja. Przez pierwsze półtora tyg były krwawe, ale ostatnio już raczej surowicze. I nagle wczoraj znów krew. I nie wem o co chodzi nic mnie nie boli, zapach normalny, więc nie wiem czy coś się dzieje i czy iść do szpitala na kontrolę czy nie. Poczytałam sobie w necie, że u niektórych dziewczyn dzieje się tak ok 4 tyg po porodzie i to jest I miesiączka, mimo,ze karmią itd. ale u mnie to jest polowa 3 tyg, więc już sama nie wiem
Bo u mnei dzis jakaś rewolucja. Przez pierwsze półtora tyg były krwawe, ale ostatnio już raczej surowicze. I nagle wczoraj znów krew. I nie wem o co chodzi nic mnie nie boli, zapach normalny, więc nie wiem czy coś się dzieje i czy iść do szpitala na kontrolę czy nie. Poczytałam sobie w necie, że u niektórych dziewczyn dzieje się tak ok 4 tyg po porodzie i to jest I miesiączka, mimo,ze karmią itd. ale u mnie to jest polowa 3 tyg, więc już sama nie wiem
calineczka1985
Aktywna w BB
Mam pytanko
U mnie jest to samo, raz takie zoltawo-brazowe, raz krwawe. Na dodatek czasami zdarza sie, ze nie wystepuja dzien lub dwa, a potem leci tego wiecej, wiec nie wiem czy to dobrze.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Trina u mnie podobnie - było sporo krwi, później braz i jasne upławy a tu po dzisiejszej nocy znów krew.
Hmmm ... sama nie wiem, ale chyba tak może być.
Hmmm ... sama nie wiem, ale chyba tak może być.
magdziunia
Październikowa Mama'08
No to ja już spokojniejsza jestem.
Ale na początku jak karmiłam piersią, to dosłownie krew mnie zalewała.
A teraz już jest oki.
Ale na początku jak karmiłam piersią, to dosłownie krew mnie zalewała.
A teraz już jest oki.
reklama