reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek PORODOWY :)

reklama
Ja ma wpisane, pęknięcie pęcherza 18 h, I faza 13, II 1 godzina 50 min, czyli u mnie zaczeło się niby o 3 jak przyjechalismy d szpitala

Czarna zazdroszczę :tak:
U mnie osiągi podobne do Patrycji, dlatego 2 faza zakończyła się próżnociągiem.
I na razie mam dość porodów. Chyba wolałabym cesarkę...

Mam pytanko
Jak to jest u Was z tymi odchodami poporodowymi. :baffled:
Bo u mnei dzis jakaś rewolucja. Przez pierwsze półtora tyg były krwawe, ale ostatnio już raczej surowicze. I nagle wczoraj znów krew. I nie wem o co chodzi :confused: nic mnie nie boli, zapach normalny, więc nie wiem czy coś się dzieje i czy iść do szpitala na kontrolę czy nie. Poczytałam sobie w necie, że u niektórych dziewczyn dzieje się tak ok 4 tyg po porodzie i to jest I miesiączka, mimo,ze karmią itd. ale u mnie to jest polowa 3 tyg, więc już sama nie wiem :baffled::baffled:

Mam pytanko
Jak to jest u Was z tymi odchodami poporodowymi. :baffled:
Bo u mnei dzis jakaś rewolucja. Przez pierwsze półtora tyg były krwawe, ale ostatnio już raczej surowicze. I nagle wczoraj znów krew. I nie wem o co chodzi :confused: nic mnie nie boli, zapach normalny, więc nie wiem czy coś się dzieje i czy iść do szpitala na kontrolę czy nie. Poczytałam sobie w necie, że u niektórych dziewczyn dzieje się tak ok 4 tyg po porodzie i to jest I miesiączka, mimo,ze karmią itd. ale u mnie to jest polowa 3 tyg, więc już sama nie wiem :baffled::baffled:

U mnie jest to samo, raz takie zoltawo-brazowe, raz krwawe. Na dodatek czasami zdarza sie, ze nie wystepuja dzien lub dwa, a potem leci tego wiecej, wiec nie wiem czy to dobrze.

Trina u mnie podobnie - było sporo krwi, później braz i jasne upławy a tu po dzisiejszej nocy znów krew.
Hmmm ... sama nie wiem, ale chyba tak może być.

Też tak mam i położna powiedziała, że do 6 tyg po porodzie tak może się dziać raz nic nie leci, innym razem leci krew, albo upławy rózowe, lub brązowe.

reklama
Ja tylko pierwszego i drugiego dnia miałam sporo krwi, teraz już tylko grubsza wkładka wystarcza.
I faktycznie najwięcej leci podczas karmienia, bo wtedy macica się obkurcza.

Do góry