reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wątek organizacyjno-techniczny

reklama
Dziewczyny my też Was chcemy na zamkniętym , tylko że Ivi jako moderator miała się zajmować wpuszczaniem osób które już z nami regularnie piszą ( bo jak widzicie jest kilka które tylko się przedstawią napiszą dwa razy i na tym koniec ) ale chyba z braku czasu tego nie robi .
Dlatego proponowałam Ivi chyba nawet na tym wątku żeby wybrała drugiego moderatora.... i została nim Angel ona ma duuużo czasu i może się tym zając poobserwować kto z nami piszę już chwilkę i wysłać do niego zaproszenie . No ale z tego co wiem nie ma uprawnień . Mam nadzieję że jak tylko pojawi się IVI to tą sprawę rozwiąże i potem już będzie szło gładko :tak:

dziewczyny - został założony nowy wątek dot. wyboru wózków. Chcecie aby pozostał oddzielny czy łączymy go z tym zakupowym wątkiem?? Mnoży się nam tych tematów trochę dużo... Ale jak zdecydujecie tak zrobię:)

ja jestem za złączeniem ;-)
Ja bym była też za usunięciem wątku o ebadaniu i kobietach do filmu :-D
a także połączeniem samopoczucia mam i jak często chodzicie na wizyty z wątkiem o wizytach i USG

Ostatnia edycja:
A ja jestem za zostawieniem tego o wózkach, tam w zakupach jest sporo stron już a będzie coraz więcej ciężko będzie znaleźć post tylko o wózku, a np dla mnie to ciężki wybór bo zupełnie się na tym nie zna
Dlatego jeżeli Wam nie przeszkadza to proszę zostawcie ten o wózkach jako osobny wątek bo mi i pewnie większości pierworódkom on bardzo pomoże
Resztę wątków możecie łączyć ale ten bardzo bym chciała

reklama
Do góry