reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wątek organizacyjno-techniczny

Myślę,że powinien zostać osobno:
1. wózek/pojazd dla dziecka który będziemy zmieniać i długo o nim jeszcze dyskutować, najpierw mówimy o gondolkach/wielofunkcyjnych, potem będziemy rozmawiać o spacerówkach a na końcu zostaną rowerki i autka
2.temat rzeka i zaśmieci wątek zakupowy (dot. ubioru nas, dzieci, zabawek,pieluch - myślę że w tym wątku wystarczy tematów do rozmów)
3. będzie ciężko poszukać później opinii innych nt. danego wózka
ee to tyle mojej skromnej opini;-)

reklama
też myślę że może pozostać oddzielnie bo łatwiej znaleźć to konkretne zagadnienie a w zakupowym już tego jak na pchlim targu, fakt można kiedyś te tematy połączyć ale na razie niech tak pozostanie

W drugą strone to by sie przydal i osobny watek na łózeczka- bo tez temat rzeka i ginie kilkukrotnie poruszony w ogolnym, osobny o wyjsciu ze szpitala bo też co rusz sie pojawia temat i odrazu znika ;)
No ale to juz wyjdzie w praniu..

A pewnie jestem za :) Zobaczymy kiedy przyjdzie pora.. Osobiscie wole jak wszystko jest ładnie poukładane w odpowiednich watkach a nie taki kogel-mogel ;-)

ja sie zgadzam w pelnej rozciaglosci wypowiedzi z oląvip!!!
niech bedzie o furach dla dzieci- osobno!!pozniej sie przyda o spacerowach itd:-)
torba do szpitala tez super temat na watek!
od poczatku natomiast watek; samopoczucie przyszlych mam, byl dla mnie bez sensu troche, bo ciagle pisalysmy i piszemy o swoim samopoczuciu na glownym.

dziewczyny a torba do szpitala to nie to samo co wyprawka czyli zakupy?:) może po prostu propozycje list wyprawkowych i "torbowych", tak jak propozycje ubiory na wyjście ze szpitala, umieścimy w pierwszym poście tematu "zakupów" żeby było to łatwo dostępne? Z samym składem "Torby do szpitala" to będą różne listy - w zależności co dany szpital wymaga... Wiec za bardzo sobie nawzajem nie pomożemy w tym....

pamiętajcie że po marcu tych wątków zrobi się jeszcze więcej. Będzie o zdrowiu maluszka, o szczepieniach, o ubrankach, o umiejętnościach i duuuuuuuużo innych.. w końcu będzie niezła masakra ;) dlatego zbyt dużo wątków wcale nie jest dobra;) 1. szybko się kończą na nich dyskusje, 2 te same rozmowy dotyczą kilku wątków i nie wiadomo gdzie pisać..

ivi - fajny pomysł z umiszczeniem tej listy wyprawkowej na 1wszej str.
A powiedz później jak dzieciaczki się urodzą to nie można tych ciążowych wątków przenieść do takiego Archiwum? Wiesz że jest niby jeden post Archiwum i każdy tam może wejść i tam są te wszystkie ciążowe sprawy?

reklama
Do góry