reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wątek organizacyjno-techniczny

Myślę,że powinien zostać osobno:
1. wózek/pojazd dla dziecka który będziemy zmieniać i długo o nim jeszcze dyskutować, najpierw mówimy o gondolkach/wielofunkcyjnych, potem będziemy rozmawiać o spacerówkach a na końcu zostaną rowerki i autka
2.temat rzeka i zaśmieci wątek zakupowy (dot. ubioru nas, dzieci, zabawek,pieluch - myślę że w tym wątku wystarczy tematów do rozmów)
3. będzie ciężko poszukać później opinii innych nt. danego wózka
ee to tyle mojej skromnej opini;-)

reklama
też myślę że może pozostać oddzielnie bo łatwiej znaleźć to konkretne zagadnienie a w zakupowym już tego jak na pchlim targu, fakt można kiedyś te tematy połączyć ale na razie niech tak pozostanie

W drugą strone to by sie przydal i osobny watek na łózeczka- bo tez temat rzeka i ginie kilkukrotnie poruszony w ogolnym, osobny o wyjsciu ze szpitala bo też co rusz sie pojawia temat i odrazu znika ;)
No ale to juz wyjdzie w praniu..

A pewnie jestem za :) Zobaczymy kiedy przyjdzie pora.. Osobiscie wole jak wszystko jest ładnie poukładane w odpowiednich watkach a nie taki kogel-mogel ;-)

ja sie zgadzam w pelnej rozciaglosci wypowiedzi z oląvip!!!
niech bedzie o furach dla dzieci- osobno!!pozniej sie przyda o spacerowach itd:-)
torba do szpitala tez super temat na watek!
od poczatku natomiast watek; samopoczucie przyszlych mam, byl dla mnie bez sensu troche, bo ciagle pisalysmy i piszemy o swoim samopoczuciu na glownym.

dziewczyny a torba do szpitala to nie to samo co wyprawka czyli zakupy?:) może po prostu propozycje list wyprawkowych i "torbowych", tak jak propozycje ubiory na wyjście ze szpitala, umieścimy w pierwszym poście tematu "zakupów" żeby było to łatwo dostępne? Z samym składem "Torby do szpitala" to będą różne listy - w zależności co dany szpital wymaga... Wiec za bardzo sobie nawzajem nie pomożemy w tym....

pamiętajcie że po marcu tych wątków zrobi się jeszcze więcej. Będzie o zdrowiu maluszka, o szczepieniach, o ubrankach, o umiejętnościach i duuuuuuuużo innych.. w końcu będzie niezła masakra ;) dlatego zbyt dużo wątków wcale nie jest dobra;) 1. szybko się kończą na nich dyskusje, 2 te same rozmowy dotyczą kilku wątków i nie wiadomo gdzie pisać..

ivi - fajny pomysł z umiszczeniem tej listy wyprawkowej na 1wszej str.
A powiedz później jak dzieciaczki się urodzą to nie można tych ciążowych wątków przenieść do takiego Archiwum? Wiesz że jest niby jeden post Archiwum i każdy tam może wejść i tam są te wszystkie ciążowe sprawy?

reklama
Do góry