reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wątek organizacyjno-techniczny

Mirelka skoro masz czas czytać to możesz przy okazji skrobnąć parę słów :tak:
A poza tym aktywne uczestnictwo to też kwestia dyskusyjna ... I ja myśląc o aktywności nie mam na myśli kilkunastu postów dziennie ba nawet nie mam na myśli pisania codziennie . Chodzi m raczej o regularne odzywanie się na forum .

i tu błąd :) w moim wypadku łatwiej mi poprostu poczytać niż usiąść i pisać :)
tak już u mnie jest :)

reklama
mirelka - sądzę że każda ma takie chwile :) ale przecież nie czytasz tylko cichaczem tylk ojesteś tu i jakoś się odzywasz;)

czyli co, działamy?:) w ogóle to dziękuję za tak liczny odzew:)

działamy ;) chętnie pomogę gdyby cos ;) ale możecie opisac jak bedzie wyglądać "selekcja" do tego zamkniętego czatu?

Ostatnia edycja:
ajako zgadzam się z tobą, teraz nawet na naszym zamkniętym na wrześniówkach pojawiają się "gwiazdki", które były jak tworzyły się wrześniówki,potem zniknęły i po 3 latach wpadają zobaczyć co u nas....

kochane proszę o pomoc :) czasu jak na lekarstwo, ledwo mam w ciagu dnia parę chwil żeby przeczytać co piszecie.. Kto mi pomoże w moderowaniu i ogarnianiu listy marcóweczek?? :)

ivi nie ukrywam, że siedzę na necie większą cześc doby... co wcale mnie nie cieszy :(
Ale do rozwiązania juz z domu sie nie ruszam ( a i po zapewne też nie za szybko).
Od rana do poznej nocy jestem non-stop więc bez problemu :)
Może troszke bym zabiła tą przygnębiającą nudę..

nooo i pieknie Angel sie zglosila i problem z glowy!
Angel- brawo kobietko!! pomozesz ogarnac ivi i bedziesz miala dodatkowe zajecie na necie;-):-D

Kate-
wlasnie...ale zauwaz, ze jak aniam obiecala zrobic porzadek z dostepem do naszego wrzesniowego watku to kilka zagubionych kobietek przynajmniej sie odezwalo;-):-D i tak taka garsteczka nas tam zostala, naprawde kilka doslownie:-( a szkoda...

reklama
nooo i pieknie Angel sie zglosila i problem z glowy!
Angel- brawo kobietko!! pomozesz ogarnac ivi i bedziesz miala dodatkowe zajecie na necie;-):-D

Kate-
wlasnie...ale zauwaz, ze jak aniam obiecala zrobic porzadek z dostepem do naszego wrzesniowego watku to kilka zagubionych kobietek przynajmniej sie odezwalo;-):-D i tak taka garsteczka nas tam zostala, naprawde kilka doslownie:-( a szkoda...

Hehe narazie się tylko zgłosiłam a co ivi postanowi zobaczymy :))
Fakt faktem, zaglądam na forum i czekam na kazda nowa wiadomosc kilkadziesiat razy dziennie więc mogłby z tego chociaż jakiś pożytek byc ;))

Do góry